LTO3 informatie en bestellen - header landschap canada

Apotheker over LTO3, verschenen in bijlage “Het Brein” in De Telegraaf

Op 21 mei 2013 verscheen onderstaand artikel over LTO3

Het artikel betreft een interview met een apotheker in Dordrecht. Zij verteld over haar ervaringen met LTO3 in haar apotheek en de reacties van mensen.

Artikel over LTO3 in De Telegraaf
De natuur helpt bij concentratieproblemen
Bijlage -Het Brein- uit de Telegraaf
Het Brein

Meer informatie over LTO3

U kunt hier meer informatie over LTO3 vinden.

45 reacties

 1. goedemorgen
  door dat lto3 het gaba effect bevorderd , kan het dan wel met antidepressiva worden ingenomen
  hoe zit dat precies,

  vrg.cor

 2. hallo
  mijn zoon is niet officieel add
  maar heeft er alles van
  zou lto3 helpen??
  hij heeft moeilijk op school werk komt niet af
  hij heeft medicatie maar wij vinden het niet helpen
  hij is rond de 35 kilo is twee capsules per dag genoeg ??

 3. Is de viskuit die jullie gebruiken gezuiverd van schadelijke stoffen (plastics en zware metalen) die heel veel in vis gevonden wordt?

 4. Hallo, ik heb lto3 voor mijn zoon besteld. In de bijsluiter staat dat er je niet kan ontbijten met melk en suiker. Op zich is dat geen probleem maar in brood zit ook een (heel klein) percentage suiker. Kan hij dit gewoon eten in de ochtend, of raden jullie iets geheel anders aan?

  1. Hallo Mae,
   Dit zal geen probleem zijn. Met name wanneer er echt suikerhoudende producten worden genuttigd rond de inname van LTO3 kan dit de optimale opname verstoren.

 5. na 4 dagen 2 capsules ingenomen hebben heb ik nog steeds wel hoofdpijn en een duf, vertraagd gevoel. ivm hooggevoeligheid had ik 1 minder ingenomen. zal ik proberen 1capsule te nemen of even afwachten of het went?

  1. Bij hooggevoeligheid treden dergelijke symptomen soms in het begin op. Dan wordt aangeraden even op slechts 1 of zelfs een halve capsule te doseren. Dan langzaam opbouwen naar de reguliere dosis. Deze effecten zijn vaak een indicatie dat het lichaam goed op de LTO3 reageert waardoor de effecten op termijn positief zijn.

   1. hoi, ik ben ook een hsp’r (met add). ik ben gister begonnen met 3 tegelijk. ik merk nog niet echt verschil behalve dat ik wat meer moe ben. maar niet op een vervelende manier. voor de rest merk ik eigenlijk niets. moet ik gewoon door blijven gaan met 3 in te nemen elke dag?

    1. Het kan even duren voordat de werking goed aanslaat, dat je je wat moe voelt is een goed teken dat LTO3 zijn werk doet. Je kunt even teruggaan naar 2 of zelfs 1 capsule en langzaamaan opbouwen naar de aanbevolen dosering.

 6. Voor hooggevoelige mensen zou ik een dosis van 1/4e tot 1/2e van een pil nemen, door dus een deel van de inhoud van een pil in je glas te gieten. Daarnaast merk je door bijvoorbeeld hoofdpijn dat je misschien teveel genomen hebt, dit komt dus waarschijnlijk niet door moeheid. Daarnaast minder tot geen koffiedrinken, naar eigen voorkeur, bij gebruik van LTO3. (Je merkt vanzelf wanneer het teveel is als je hoofdpijn krijgt.) Veelal wordt er 1 à 2 pillen geadviseerd om in te nemen, terwijl dit voor sommige mensen juist teveel is, het is dus belangrijk om zelf een beetje aan te voelen hoeveel voor jou goed voelt. Je kan zodra het begint uit te werken ook weer bijnemen, dit hoeft ook niet dezelfde hoeveelheid te zijn als je eerste inname, je kan ook een kleinere hoeveelheid innemen bij een 2e dosis, omdat je nog werkzame stoffen in je lichaam hebt. Je begindosis hoeft ook niet altijd hetzelfde te blijven en zou na een paar weken of maanden kunnen opgehoogd worden naar eigen gevoel.

  LTO-3 helpt overigens ook heel goed tegen paniekaanvallen 🙂

  ~ LTO-3 Gebruiker

 7. Hallo,
  Ik heb oprispingen (vieze vissmaak) na inname op nuchtere maag ook als ik 10 min later eet. Kan dit verholpen worden met een even goeie werking?

 8. Hoi
  Ik had een vraagje ik neem het s morgens een uur of 6 in en merk dat het einde van de middag / avond is uitgewerkt .
  Kan ik als ik een avonddienst moet draaien nog extra nemen om in de avond me ook beter te voelen ? En hoeveel pillen kan ik dan nemen als dat mogelijk is ?

  Groetjes Cynthia

  1. Zeker Cynthia, de werking van LTO3 houdt gemiddeld zo’n 10 uur aan. Indien je ook een avondwerking wenst kun je aan het einde van de middag er 2 bij slikken.

 9. Ik heb gehoord dat het goed is om af en toe en paar (6) weken te stoppen met LTO3 zodat de werking niet verminderd, klopt dit en moet dit?

  1. Hoi Nathalie, bij de LTO3 no taste is zeer hoogwaardige visolie gebruikt die op een speciale manier is ingekapseld om zo de vissmaak te verminderen. Het is geen Sementis maar door de hoge kwaliteit biologische ingredienten en bijzondere vorm van verwerken werkt het voor de meeste mensen hetzelfde als de reguliere LTO3.

 10. Ik heb sinds kort de diagnose ADHD gekregen. Kreeg daar dexamfetamine voor. Daar heb ik een flinke averechtse werking en/of reactie op gekregen. Ben daar ook acuut mee gestopt. Daarom ben ik nu ook heel huiverig om andere ADHD medicijnen uit te proberen.
  Ben sinds een paar dagen begonnen met Griffonia Complex 5-HTP van Solgar en L-Theanine Haringkuit Formula van It’s Pure (sorry voor de merknamen. Maar wil graaf duidelijk hebben WELKE ik nú gebruik).
  Zou ik LTO3 daarnaast kunnen slikken? Of is dat teveel? En kan dat ook averechts werken?
  Ik wil zóóóóó graag rust in mijn lijf en hoofd

  1. Hoi Jolanda, je kunt de LTO3 er gewoon naast gebruiken maar ik zou je aanraden of enkel alleen de LTO3 te proberen om kosten te besparen.
   Als dit voldoende blijkt te werken dan kun je de andere supplementen immers laten staan.

 11. Hsp’ers kunnen in begin nevenwerkingen ervaren maar welke juist. Heb je het dan over buikpijn of andere pijn of meer angst

  1. Hoi Lotte,
   Dit is verschillend. Sommige mensen ervaren wat vermoeidheid of sloomheid. Hoopfpijn kan ook. Dit geeft wel aan dat LTO3 aanslaat en zijn werk doet. Geef het wat dagen de tijd. Dat zal verbeteren waarna je de positieve effecten van LTO3 ervaart.

   1. Dit had ik ook ervaren(moeheid,en vergeetachtigheid) nu na 3 weken gebruik geen last meer van.Beter geconcentreerd de hele dag,en minder moe van allerlei prikkels.

  1. Hoi Christine, dat wordt door veel mensen zonder problemen gedaan en daar zijn ook geen bijwerkingen van gemeld. Je kunt het altijd navragen bij je huisarts.

 12. Hallo, ik slik regelmatig lt03 en dit gaat prima. Een vraag, mijn vader lijdt aan Alzheimer. Kan dit middel ook iets voor hem doen? Heeft t risico of zin om hem dit te geven?
  Bedankt

 13. Hallo,
  Mijn zoontje van 7 heeft concentratieproblemen.Op school willen ze dat ik een ADHD onderzoek doe aangezien het moeilijker wordt om op te letten in de les.
  Ik persoonlijk ben tegen medicatie.
  Heb wat opzoekingen gedaan op het internet en ben bij LTO3 gekomen.
  Mag mijn zoontje van 7 dit innemen?
  Zijn er bijwerkingen/neveneffenten mogelijk?
  Is het verkrijgbaar bij de apotheek of enkel via internet.
  Wij wonen in België, weet u waar ik terecht kan om dit aan te kopen of om meer informatie te verkrijgen?
  Alvast bedankt,
  CC

   1. hallo ik vroeg me af of de medicatie bij uw zoontje heeft gewerkt want ik heb ook een zoontje van 7 met dezelfde problemen. hij is inmiddels ook getest en heeft adhd maar ik wil hem eigenlijk niet aan de ritalin hebben vandaar mijn vraag
    ik hoor het graag

  1. Het is niet officieel getest, maar lto3 is wel helemaal dopingvrij. Ik weet dat er veel topsporters lto3 gebruiken en zij komen altijd moeiteloos door de dopingtest.

  1. Hoi Fleur, lto3 kan tijdens de zwangerschap geslikt worden. Maar je kunt het voor alle zekerheid even navragen bij je arts en geef dan even de ingrediënten door.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *