Apotheker over LTO3 in bijlage “Het Brein” in De Telegraaf

 

Op 21 mei 2013 verscheen onderstaand artikel over LTO3, in de bijlage “Het Brein”, van De Telegraaf

 

Het artikel betreft een interview met een apotheker in Dordrecht. Zij verteld over haar ervaringen met LTO3 in haar apotheek en de reacties van mensen.

Artikel over LTO3 in De Telegraaf

Bijlage -Het Brein- uit de Telegraaf

 

Wilt u LTO3 ook proberen?

Als u LTO3 wilt bestellen dan kan dit via onderstaand plaatje:

LTO3 bestellen

Meer informatie over LTO3

30 gedachten over “Apotheker over LTO3 in bijlage “Het Brein” in De Telegraaf

 1. Hallo,
  Ik heb oprispingen (vieze vissmaak) na inname op nuchtere maag ook als ik 10 min later eet. Kan dit verholpen worden met een even goeie werking?

 2. Hoi
  Ik had een vraagje ik neem het s morgens een uur of 6 in en merk dat het einde van de middag / avond is uitgewerkt .
  Kan ik als ik een avonddienst moet draaien nog extra nemen om in de avond me ook beter te voelen ? En hoeveel pillen kan ik dan nemen als dat mogelijk is ?

  Groetjes Cynthia

  • Zeker Cynthia, de werking van LTO3 houdt gemiddeld zo’n 10 uur aan. Indien je ook een avondwerking wenst kun je aan het einde van de middag er 2 bij slikken.

 3. Ik heb gehoord dat het goed is om af en toe en paar (6) weken te stoppen met LTO3 zodat de werking niet verminderd, klopt dit en moet dit?

  • Hoi Nathalie, bij de LTO3 no taste is zeer hoogwaardige visolie gebruikt die op een speciale manier is ingekapseld om zo de vissmaak te verminderen. Het is geen Sementis maar door de hoge kwaliteit biologische ingredienten en bijzondere vorm van verwerken werkt het voor de meeste mensen hetzelfde als de reguliere LTO3.

 4. Ik heb sinds kort de diagnose ADHD gekregen. Kreeg daar dexamfetamine voor. Daar heb ik een flinke averechtse werking en/of reactie op gekregen. Ben daar ook acuut mee gestopt. Daarom ben ik nu ook heel huiverig om andere ADHD medicijnen uit te proberen.
  Ben sinds een paar dagen begonnen met Griffonia Complex 5-HTP van Solgar en L-Theanine Haringkuit Formula van It’s Pure (sorry voor de merknamen. Maar wil graaf duidelijk hebben WELKE ik nú gebruik).
  Zou ik LTO3 daarnaast kunnen slikken? Of is dat teveel? En kan dat ook averechts werken?
  Ik wil zóóóóó graag rust in mijn lijf en hoofd

  • Hoi Jolanda, je kunt de LTO3 er gewoon naast gebruiken maar ik zou je aanraden of enkel alleen de LTO3 te proberen om kosten te besparen.
   Als dit voldoende blijkt te werken dan kun je de andere supplementen immers laten staan.

  • Hoi Lotte,
   Dit is verschillend. Sommige mensen ervaren wat vermoeidheid of sloomheid. Hoopfpijn kan ook. Dit geeft wel aan dat LTO3 aanslaat en zijn werk doet. Geef het wat dagen de tijd. Dat zal verbeteren waarna je de positieve effecten van LTO3 ervaart.

   • Dit had ik ook ervaren(moeheid,en vergeetachtigheid) nu na 3 weken gebruik geen last meer van.Beter geconcentreerd de hele dag,en minder moe van allerlei prikkels.

 5. Hallo, ik slik regelmatig lt03 en dit gaat prima. Een vraag, mijn vader lijdt aan Alzheimer. Kan dit middel ook iets voor hem doen? Heeft t risico of zin om hem dit te geven?
  Bedankt

 6. Hallo,
  Mijn zoontje van 7 heeft concentratieproblemen.Op school willen ze dat ik een ADHD onderzoek doe aangezien het moeilijker wordt om op te letten in de les.
  Ik persoonlijk ben tegen medicatie.
  Heb wat opzoekingen gedaan op het internet en ben bij LTO3 gekomen.
  Mag mijn zoontje van 7 dit innemen?
  Zijn er bijwerkingen/neveneffenten mogelijk?
  Is het verkrijgbaar bij de apotheek of enkel via internet.
  Wij wonen in België, weet u waar ik terecht kan om dit aan te kopen of om meer informatie te verkrijgen?
  Alvast bedankt,
  CC

  • Het is niet officieel getest, maar lto3 is wel helemaal dopingvrij. Ik weet dat er veel topsporters lto3 gebruiken en zij komen altijd moeiteloos door de dopingtest.

  • Hoi Fleur, lto3 kan tijdens de zwangerschap geslikt worden. Maar je kunt het voor alle zekerheid even navragen bij je arts en geef dan even de ingrediënten door.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.