LTO3 header, alle informatie over LTO3, landschap canada

LTO3 ervaringen

LTO3 ervaringen uit Nederland

LTO3 ervaringen

Veel mensen geven aan enorme baat te hebben bij het natuurlijke supplement LTO3. Wij hebben hiervan enkele ervaringen op deze pagina geplaatst. Sommige zijn van volwassenen, andere van kinderen.

In de ervaringen geven sommige mensen aan voor welke diagnose zij LTO3 slikken en hoe het hen daarbij helpt. Sommige mensen geven zelfs aan dat zij na verloop van tijd met specifieke medicatie konden stoppen. Helaas mogen wij deze informatie vanwege nieuwe wetgeving niet delen in de ingestuurde LTO3 ervaringen. Wij laten de diagnoses en genoemde medicatie daarom weg.

Indien u ook uw ervaring met LTO3 wit delen kunt u die via ons contactformulier inzenden. Gelieve daarbij aan te geven of u uw voornaam, achternaam en eventueeel uw woonplaats erbij wilt vermelden.

Hieronder volgen enkele LTO3 gebruikerservaringen:

Mensen over hun ervaring met LTO3

” Ik kan het bijna niet geloven. Vanmorgen 2 tabletten gegeven aan mijn zoon van 8 die zich zeer slecht kan concentreren, heel erg hyperactief is en hooggevoelig. Vandaag kwam de juf speciaal met hem naar buiten lopen. Ik dacht: “wat heeft hij nu weer gedaan?” Blijkt hij voor het eerst zijn rekenwerk zonder aansporing te hebben afgemaakt….. ze was helemaal verbaasd. En vanmiddag heeft hij voor het eerst in zijn leven 20 minuten heel rustig op een zitzak in het zonnetje gelegen terwijl hij dit normaal nog geen minuut volhoudt….. Dit is bijna te mooi om waar te zijn…. ik hoop dat het zo blijft. (Ervaring van Marry van Dijke)

“Hierbij even een berichtje om door te geven dat onze zoon nu 3 weken LTO3 gebruikt en wij zeer tevreden zijn, Hij neem elke dag 3 capsules. Hij had toen hij ……. (naam van medicatie weggelaten) gebruikte erg veel last van de bijwerkingen en voelde zich daardoor regelmatig niet fit en nu heeft hij daar geen last meer van. Het gaat ook goed op school dus wij willen het zeker blijven gebruiken. Groeten familie van ‘t hof”

“Ik ben inmiddels begonnen met LTO3 (afgelopen zaterdag) en moet zeggen, ik ben helemaal verrast, verbaasd en blij met de werking van LTO3. Wat een fantastische product! Eigenlijk al vanaf de eerste 3 capsules voel ik veel meer rust in mijn hoofd, in mijn lichaam, meer focus, helder, ontspannen, minder snel geprikkeld, geïrriteerd, ongeduldig en minder hyper. Ik ben helemaal verwonderd!!” (Ervaring van Mevrouw S Barendsen)

“Mijn zoon die A… (diagnose mag niet genoemd worden) heeft gebruikt nu sinds ongeveer 2 weken LTO3. Hij is dertien jaar en gebruikt 2 capsules per dag. Wat ik ervan merk is dat hij rustiger is, meer nadenkt en dingen nu doet zonder te morren. Dus een positief effect. Ook op school gaat het goed.” (Ervaring van Mevrouw P Hillen)

“Wij gebruiken nu ongeveer een maand LTO3. We hadden (en als ik eerlijk ben hebben) onze twijfels over de werking. Toch geeft onze zoon inmiddels aan dat hij zich er prettig bij voelt en dat hij verschil merkt wanneer hij het een dag niet gebruikt. Daarom hebben we een nieuwe bestelling geplaatst.”

Op zoek naar meer LTO3 gebruikerservaringen? Elders op het internet zijn vele uitgebreide LTO3 ervaringen te vinden. Een goede onafhankelijke alternatieve website waar u uitgebreide en doorlopend nieuw toegevoegde LTO3 ervaringen kunt vinden is bijvoorbeeld deze.

Zoekt u verdere product informatie over LTO3? Kijkt u eens hier voor uitgebreide informatie over de samenstelling en ingrediënten in LTO3.

Op onze homepagina vindt u ook nog veel meer LTO3 informatie.

LTO3 zelf proberen

Wilt u LTO3 zelf proberen? U kunt het originele product hier bestellen bij de geautoriseerde distributeur. Zij hebben de jarenlange gewenste expertise met LTO3 en bieden goede nazorg. Zij helpen u indien nodig verder met bijvoorbeeld het vinden van de juiste dosering of indien u nog met vragen zit. Zij hebben rechtstreeks contact met de producent.

lto3 bestellen