LTO3 ervaringen


LTO3 ervaringen van gebruikers uit Nederland

LTO3 ervaringenHelaas is het sinds nieuwe wetgeving niet meer geheel toegestaan om gezondheidsclaims te maken voor natuurlijke middelen. Het lijkt er op dat de farmaceutische industrie hier een stokje voor steekt. Dit geldt ook voor de LTO3 ervaringen die wij kregen toegestuurd. U zult misschien denken dat gebruikerservaringen toch meningen zijn en openlijk gedeeld zouden mogen worden. Zo denken de meeste mensen er wel over maar wetgeving is helaas wetgeving.

De gebruikerservaringen waarin mensen het gebruik van LTO3 bijvoorbeeld koppelen aan vermindering van klachten bij stoornissen als A** en AD** waarbij dan mogelijk bepaalde medicijnen in diskrediet worden gebracht konden niet meer getoond worden. Alle eerder getoonde LTO3 ervaringen die u hieronder gewend was te kunnen lezen hebben wij daarom voor de zekerheid allemaal verwijderd. Het heeft vanaf nu dus ook geen zin meer om uw persoonlijke ervaring met LTO3 toe te sturen.

Wij hopen op uw begrip hiervoor.

Op onze lto3 hoofdpagina vindt u nog enkele LTO3 gebruikerservaringen waarin de namen van psychiatrische stoornissen en medicijnen zijn weggelaten.

Verder kunt u elders op het internet terecht waar veelal nog wel uitgebreide lto3 ervaringen te vinden zijn. Een goede onafhankelijke alternatieve website waar u wel uitgebreide en doorlopend nieuw toegevoegde lto3 ervaringen kunt vinden is bijvoorbeeld deze.

 

LTO3 zelf proberen

Heeft u interesse in LTO3 en wilt u het zelf proberen? U kunt LTO3 bestellen door te klikken op het plaatje hieronder:

lto3 bestellen