LTO3 ervaringen

LTO3 ervaringen van gebruikers uit Nederland

LTO3 ervaringenVeel mensen geven aan enorme baat te hebben bij LTO3. Helaas mogen wij niet uitgebreide LTO3 ervaringen tonen waarbij mensen aangeven voor welke diagnoses zij het specifiek slikken of voor welke medicatie zij het in de plaats nemen. Deze hebben wij verwijderd.

Hieronder volgen enkele LTO3 gebruikerservaringen waarbij van sommige een genoemde diagnose is weggelaten. Deze LTO3 ervaringen zijn ook te vinden op de LTO3 hoofdpagina

 

LTO3 ervaringen:

 

” Ik kan het bijna niet geloven. Vanmorgen 2 tabletten gegeven aan mijn zoon van 8 die zich zeer slecht kan concentreren, heel erg hyperactief is en hooggevoelig. Vandaag kwam de juf speciaal met hem naar buiten lopen. Ik dacht: “wat heeft hij nu weer gedaan?” Blijkt hij voor het eerst zijn rekenwerk zonder aansporing te hebben afgemaakt….. ze was helemaal verbaasd. En vanmiddag heeft hij voor het eerst in zijn leven 20 minuten heel rustig op een zitzak in het zonnetje gelegen terwijl hij dit normaal nog geen minuut volhoudt….. Dit is bijna te mooi om waar te zijn…. ik hoop dat het zo blijft. (Ervaring van Marry van Dijke)

“Hierbij even een berichtje om door te geven dat onze zoon nu 3 weken LTO3 gebruikt en wij zeer tevreden zijn, Hij neem elke dag 3 capsules. Hij had toen hij (…medicatie mogen wij niet noemen) gebruikte erg veel last van de bijwerkingen en voelde zich daardoor regelmatig niet fit en nu heeft hij daar geen last meer van. Het gaat ook goed op school dus wij willen het zeker blijven gebruiken. Groeten familie van ‘t hof”

“Ik ben inmiddels begonnen met LTO3 (afgelopen zaterdag) en moet zeggen, ik ben helemaal verrast, verbaasd en blij met de werking van LTO3. Wat een fantastische product! Eigenlijk al vanaf de eerste 3 capsules voel ik veel meer rust in mijn hoofd, in mijn lichaam, meer focus, helder, ontspannen, minder snel geprikkeld, geïrriteerd, ongeduldig en minder hyper. Ik ben helemaal verwonderd!!” (Ervaring van Mevrouw S Barendsen)

“Mijn zoon die A…(mag niet genoemd worden) heeft gebruikt nu sinds ongeveer 2 weken LTO3. Hij is dertien jaar en gebruikt 2 capsules per dag. Wat ik ervan merk is dat hij rustiger is, meer nadenkt en dingen nu doet zonder te morren. Dus een positief effect. Ook op school gaat het goed.” (Ervaring van Mevrouw P Hillen)

“Wij gebruiken nu ongeveer een maand LTO3. We hadden (en als ik eerlijk ben hebben) onze twijfels over de werking. Toch geeft onze zoon inmiddels aan dat hij zich er prettig bij voelt en dat hij verschil merkt wanneer hij het een dag niet gebruikt. Daarom hebben we een nieuwe bestelling geplaatst.”

 

Verder kunt u elders op het internet terecht waar vele uitgebreide LTO3 ervaringen te vinden zijn. Een goede onafhankelijke alternatieve website waar u uitgebreide en doorlopend nieuw toegevoegde LTO3 ervaringen kunt vinden is bijvoorbeeld deze.

Wilt u LTO3 zelf proberen dan kunt u het originele product hier bestellen bij de geautoriseerde distributeur.

 

LTO3 zelf proberen

Heeft u interesse in LTO3 en wilt u het zelf proberen? U kunt LTO3 kopen door te klikken op het plaatje hieronder:

lto3 bestellen