LTO3 header, alle informatie over LTO3, landschap canada

LTO3 samenstelling en werking ingrediënten

Samenstelling LTO3 capsules

LTO3 Samenstelling: 
Het LTO3 supplement bestaat uit capsules met L-Theanine uit glutaminezuren, natuurlijke extracten van viskuit (Sementis*) met daarin 21 – 31% als antioxidant werkend zee-DNA en Glidkruid (Scutellaria lateriflora – alleen bovengrondse delen).

Ingrediënten:
L-Theanine, viskuitextract (Sementis), Blauwe Glidkruid, Pullulan (Capsule), scheidingsmiddel magnesiumstearaat. (Meer informatie over de werking van deze ingrediënten in LTO3 vindt u verderop op de pagina)

Inhoud 1 potje:
90 capsules = 30,24 g

Houdbaarheidsdatum:
(zie etiket)

Werkzame bestanddelen:

 

Per
100 g

Per 2 capsules
dagdosering

Per 3 capsules
dagdosering

L-Theanine

29,8 g

200 mg

300 mg

Sementis

29,8 g

200 mg

300 mg

Blauw
Glidkruid

14,9 g

100 mg

150 mg

Wat doet LTO3?

Uitgebreide informatie over de werking van de ingrediënten in LTO3

L-theanine

L-Theanine is een aminozuur afkomstig van een ander aminozuur, L-Glutamine, en is 100% zuiver.

LTO3 samenstelling en productinformatie. Origineel LTO3 potje.

L-Theanine verhoogt het dopaminegehalte (de neurotransmitter van plezier en beloning) en het serotonineniveau (de voornaamste neurotransmitter-remstof) in de hersenen, die ernstig verminderd worden bij stress en overspannenheid.

L-Theanine overschrijdt met gemak de hematologisch-encephalopatische barrière en brengt een kalmerend effect teweeg in de hersenen.

L-Theanine beschermt het brein tegen neurotoxiciteit die teweeg wordt gebracht door glutamaat, wat een belangrijke factor is in degeneratieve ziekten.

L-Theanine leidt tot ontspanning zonder doezeligheid te veroorzaken, wat te verifiëren is doordat de hersenen meer alphagolven aanmaken. Uit onderzoek blijkt dat dit het concentratievermogen van de hersenen verbetert.

In tegenstelling tot caffeïne, verhoogt de stof het GABA-niveau (gamma-aminobutyrisch zuur) in de hersenen; GABA is een neurotransmitter die bijdraagt tot ontspanning en een gevoel van welzijn.

Het wordt snel geabsorbeerd door de dunne darm en wordt direct naar de hersenen getransporteerd. Een doelmatige dosering ligt tussen de 50 en 200 mg; het duurt slechts 30 tot 40 minuten voordat men zich voelt ontwaken en alert voelt worden. Deze mentale en emotionele toestand duurt zo’n 8 tot 12 uur.

Visolie in de reguliere LTO3: Sementis

Sementis is een viskuitextract van atlantische wilde haring. Dit bevat grote hoeveelheden oceanisch DNA (21 tot 31%), een krachtige antioxidant die effectief is bij stress en oververmoeidheid. Sementis bevat verder vitamine C (404 +/-150μg/100g), Zink (10-60μg/100g) en Selenium(0,1-2,0μg/100g) Sementis biedt een ideale verhouding tussen Omega3 en Omega6 vetzuren (36:1); Omega3 : 28.6%, Omega6 :0.8%. Eicosapentaeenzuur (EPA): 8.3% Docosahexaeenzuur (DHA):20.2%

Visolie in de LTO3 ‘No Taste’: Omega 3-DHA-Poeder(-NG)

LTO3 ‘no taste’ is speciaal ontwikkeld voor mensen die moeite hebben met het doorslikken van de capsules. Deze kunnen namelijk gemakkelijk worden geopend en vermengd met iets vloeibaars. Het voordeel is dan dat je geen vervelende bijsmaken ervaart.

Het Omega 3-DHA-poeder(-NG) wordt in microscopisch kleine capsules ingekapseld, waardoor de werkzame elementen EPA en DHA, de eigenschappen van de visolie en de zuiverste en beste bron van Omega 3, blijven behouden, terwijl de typische smaak en visgeur niet of nauwelijks waarneembaar zijn. Omega 3-DHA-poeder(-NG) is een visolie-extract van tonijn van ecologische visvangst, van de hoogste kwaliteit en zuiverheid. Gegarandeerd zonder zware metalen of gifstoffen.

Blauwe Glidkruid (Scutellaria Lateriflora

Het Blauwe Glidkruid in de capsules dient ter ondersteuning van het zenuwstelsel en voor vermindering van stress, angsten, nervositeit en spanningen, ook bij psychische belasting. Het heeft een kalmerend effect op lichamelijke onrust.

Dosering LTO3

De aanbevolen dosering van LTO3 gaat op lichaamsgewicht

Tot en met 45 kilo: ‘s ochtends minimaal 10 minuten voor het ontbijt 2 capsules.
Boven de 45 kilo: ‘s ochtends minimaal 10 minuten voor het ontbijt 3 capsules.

De werking van LTO3 is binnen 30 tot 40 minuten te voelen en duurt 8 tot 12 uur.

Let op:
De meeste mensen zien meteen de eerste dag/dagen resultaat, maar in sommige gevallen kan het enkele weken duren voordat u een positieve uitwerking bespeurt. Heb geduld en geef uw lichaam de tijd om te wennen aan LTO3. Vergeet niet dat LTO3 een natuurlijk product is en niet op dezelfde manier werkt als farmaceutische producten. Pas na 2 maanden kunnen er conclusies worden getrokken over de werking van LTO3 en de beste dosering. In minder dan 5% van de gevallen heeft LTO3 geen effect.

Voor lto3 ervaringen kunt u hier terecht.

Bekijk onze FAQ voor antwoorden op veel gestelde vragen over LTO3.

LTO3 bestellen

118 reacties

 1. Geachte,

  zoontje van 8 is gevoelig voor prikkels en is energievol. School geeft aan dat er concentratie problemen zijn en erg druk in zijn hoofd. Dit laat hij echter thuis niet merken, wel weten wij van de prikkelbaarheid en altijd beweeglijk. school laat echter weten dat in de klas echt extremer is. met dubbel gevoel stemden wij in om te laten testen op adhd. school dringt meer op medicatie en wij zien het niet zo zitten. toevallig is dit mij geadviseerd van een schoonmoeder waarvan haar dochter ook enigzins heeft geholpen.
  mijn vraag wat zouden de nadelige effecten van dit product op een kind kunnen zijn. kan je dit product als volwassenen ook gebruiken zonder ergens last van te hebben en bijv. ook mijn andere kinderen?
  alvast bedankt!

  1. Hallo Dinha, Je kunt altijd eerst is kijken of LTO3 aanslaat bij jullie kind. Het werkt vaak positief bij kinderen.
   Je kunt het beste met een kleine dosis beginnen van 1 pil en dan eventueel opbouwen naar 2.
   Dosering gaat op lichaamsgewicht. Medicatie kan eventueel altijd nog als het nie anders kan en alle andere opties geprobeerd zijn.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *