LTO3 bestellen en meer informatie

Wilt u LTO3 bestellen? Dat kan hier.

Interessant! Wanneer je in een periode van 90 dagen meer dan 6 potjes besteld krijg je daar de status veelbesteller. In de 90 dagen na deze periode ontvang je dan automatisch 10% korting op al je bestellingen. Zo komt SmartVital hun vaste klanten vrijwel standaard tegemoet met 10% korting.

 

LTO3

emotioneel en mentaal welzijnLTO3 is een 100% puur natuurlijk product afkomstig uit Canada. Het word door veel mensen gebruikt voor uiteenlopende klachten waarbij het veel mensen helpt op het gebied van de stemming, concentratie en ontspanning. Vanwege nieuwe wetgeving mogen wij niet precies benoemen voor welke klachten of ziektebeelden LTO3 precies kan helpen.

Van LTO3 zijn geen bijwerkingen bekend anders dan dat soms in het begin het lichaam wat moet wennen. Dit kan dan enkele dagen resulteren in wat vermoeidheid. Hiernaast zijn er geen wisselwerkingen bekend met andere middelen of medicamenten en kan het veilig door kleine kinderen vanaf 3 jaar gebruikt worden. Daarnaast is LTO3 ook niet verslavend.

Sinds ruim een jaar begint LTO3 in Europa ook steeds meer bekendheid te creëren en wordt het door steeds meer mensen gebruikt.

LTO3De werking van LTO3 treed in na zo’n 30 – 40 minuten na inname. Daarna werkt LTO3 tijdens de dag tot zo’n 8-12 uur door.

Bij sommige mensen kan het zijn dat LTO3 niet regelrecht de eerste dag aanslaat. Dit gebeurd in zo’n 20% van de gevallen. In dat geval kan het zijn dat het tot 2 weken duurt voordat het lichaam gewend is geraakt aan LTO3 en de werking maximaal wordt. In sommige gevallen kan het zelfs tot 6 weken duren voordat de werking optimaal is.

Bij de andere 80% van de mensen werkt LTO3 meestal al direct de eerste dag of na een aantal dagen.

Wilt u meer informatie lezen over de ingrediënten in de LTO3 capsules? Kijk dan hier.

Voor antwoorden op veel gestelde vragen over LTO3 kijkt u hier.

 

LTO3 bestellen

Wilt u LTO3 bestellen? Klikt u dan op onderstaand plaatje:

LTO3 bestellen

Klik hierboven om LTO3 te bestellen.

18 gedachten over “LTO3 bestellen en meer informatie

 1. Hallo,
  Hebben jullie ook kleinere pillen/capsules zonder smaak? Mijn kinderen van 12 en 8 krijgen ze anders niet weg. Poeders werken helaas ook niet.

  Groet,
  Selma

  • Hallo Selma,
   Er zijn geen kleinere LTO3 capsules. Hiervoor is speciaal de LTO3 no taste gemaakt. Deze capsules kun je openmaken en vermengen met wat eten of drinken. Deze hebben een minder sterke smaak dus dat zou een mogelijkheid kunnen zijn.

 2. Hey,

  Kan ik LTO3 samen met melotanine gebruiken? Op de bijsluiter staat vermeld uw arts bij rustgevende middelen. Hebben jullie ervaring met dit?

  Graag een reactie.

  Liefs, Yvonne

 3. jullie geven korting voor veelbestellers.
  Nou ben ik elke keer veelbesteller, maar wil ik weer bestellen, dan is de korting alweer verlopen. jullie verwachten dat iet s, denk ik , binnen een voor jullie bepaalde periode op moet zijn. Dat is niet helemaal eerlijk. Ik bestel nl wat meer om niet de portokosten te hoeven betalen. Kan de veelbestellers korting niet gewoon gegeven worden zonder er een datum aan te verbinden, kan ik echt profiteren van de 10 % korting, en vis ik niet telkens achter het net.

  Vriendelijke groet Anneke

 4. Goedendag,

  kan ik dit middel gebruiken voor de bijwerkingen van PTSS? Ook slik in bromazepan, wat zal ik ervan merken als ik beide medicijnen neem?

  Ik heb veel positieve verhalen gehoord over dit middel, ook zelfs dat je na enige tijd zelf je andere medicatie (in mijn geval bromazepan) kan afbouwen. Is dit correct?

  mvg,

  Marie

  • Er zijn mensen die aangeven dat lto3 hen helpt bij ptss. Je kunt dit het beste zelf uitproberen. Er is nooit garantie dat het voor iedereen werkt maar mogelijk kan het je de rust geven waar je naar zoekt.
   Lto3 is naast andere middelen te gebruiken maar aangeraden wordt dit altijd even specifiek na te vragen bij de huisarts.

 5. Mijn zoon heeft last van prikkels op school en was niet vrolijk op school. Hij lijkt een lichte vorm van ADD te hebben en wat verschijnselen van NLD. Bij toeval hoorde ik een moeder over LTO3 spreken. Ik ben op onderzoek gegaan en vanwege de positieve recensies zelf ook een potje besteld. Mijn zoon is veel vrolijker, kan beter met prikkels op school omgaan en oogt zoveel gelukkiger. Al vanaf dag 1 merken wij, de docent en hijzelf het verschil. Ik ben enorm dankbaar en raad het dan ook iedereen aan. Ik schrok eerst best van de prijs, maar voor ons is het iedere cent waard!!

 6. Beste, mijn zoontje van 13 jaar heeft adhd, hij neemt sinds 6 maanden medicatie en nu zijn zijn punten veel beter, het probleem is dat hij een ribaut effect heeft, s’avond is hij heel zenuwachtig en impulsief. Ook klaagt hij van spierpijnen en ook heeft hij minder eetlust. Hij ziet er ongezond uit. Raad u mij aan om zijn medicatie te stoppen en met LTO3 te starten. Ik dacht het zelf eerst te proberen om zeker te zijn dat ik niets verkeerd geef.

  Alvast bedankt

  • Hallo Nathalie,
   Het is niet aan te raden om direct te stoppen met de medicatie. Overleg dit altijd eerst met een arts.
   Lto3 kan wel veilig naast medicatie gebruikt worden. Naderhand kan de medicatie dan mogelijk afgebouwd worden.

 7. Beste,

  Ik wil graag lto 3 nemen voor mijn adhd.
  Ik heb wat moeite met het verwerken van medicatie omdat ik een enzym mis in mijn lever om alles correct af te breken.
  Kan lto 3 zich dan gaan opstapelen in mijn lichaam of wordt dit anders verwerkt?
  Ik zou niet graag een overdosis krijgen.

  • Hallo Daan,
   Hierover kan ik helaas geen uitspraken doen.
   Ik kan enkel vermelden dat er geen contra-indicaties bekend zijn met andere medicijnen of natuurlijke middelen.
   Ook zijn er bij het gebruik van lto3 ook geen zware bijwerkingen bekend. Hooguit wat lichte bijwerkingen in het begin.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.