LTO3 header, alle informatie over LTO3, landschap canada

LTO3 bestellen en meer informatie

Wilt u LTO3 bestellen?

LTO3 kun je het beste kopen bij de officiële geautoriseerde distributeur. Zij hebben jarenlange expertise rond LTO3 en staan in direct contact met de producent. Tevens koop je er LTO3 altijd voor de laagste prijs. Zij bieden klanten goede nazorg, bijvoorbeeld wanneer u wat extra hulp zoekt bij het vinden van de juiste dosering. Zij leveren met gratis verzending vanaf 2 potjes LTO3. Dit geldt ook voor hun andere supplementen.

> LTO3 bestellen bij de geautoriseerde distributeur

LTO3

emotioneel en mentaal welzijn door LTO3

LTO3 is een extreem zuiver en hoog kwalitatief natuurlijk en ecologisch product afkomstig uit Canada. Daar wordt het al sinds 2004 geproduceerd. Later kwam het ook vrij exclusief in Europa op de markt, dankzij de officiële distributeur die hier zijn deuren opende om LTO3 te gaan verkopen. Zij hebben de jarenlange expertise en staan in direct contact met de producent. U krijgt er gegarandeerd goede nazorg, bijvoorbeeld als u nog vragen heeft of op zoek bent naar de juiste dosering.

LTO3 staat voor L-theanine Omega 3, maar bevat meer ingrediënten. Het wordt door veel mensen met groot succes gebruikt voor uiteenlopende klachten. Het blijkt voornamelijk mensen te helpen op het gebied van de stemming, prikkelgevoeligheid, concentratie en ontspanning. Ook bevorderd het voor veel mensen de nachtrust. Vanwege nieuwe wetgeving mogen wij niet meer precies benoemen voor welke klachten of ziektebeelden LTO3 precies kan helpen.

Van LTO3 zijn geen bijwerkingen bekend, anders dan dat soms in het begin het lichaam wat moet wennen. Dit kan dan enkele dagen resulteren in wat vermoeidheid. Hiernaast zijn er geen wisselwerkingen bekend met andere middelen of medicamenten en kan het veilig door kleine kinderen vanaf 3 jaar gebruikt worden. Daarnaast is LTO3 ook niet verslavend.

Gelukig leven met LTO3

De werking van LTO3 treed in na zo’n 30 – 40 minuten na inname. Daarna werkt LTO3 tijdens de dag tot zo’n 8-12 uur door.

Bij sommige mensen kan het zijn dat LTO3 niet regelrecht de eerste dag aanslaat. Dit gebeurd in zo’n 20% van de gevallen. In dat geval kan het zijn dat het tot 2 weken duurt voordat het lichaam gewend is geraakt aan LTO3 en de werking maximaal wordt. In sommige gevallen kan het zelfs tot 6 weken duren voordat de werking optimaal is.

Bij de andere 80% van de mensen werkt LTO3 meestal al direct de eerste dag of na een aantal dagen.

Wilt u meer informatie lezen over de ingrediënten in de LTO3 capsules? Kijk dan hier.

Voor antwoorden op veel gestelde vragen over LTO3 kijkt u hier.

LTO3 kopen

Wilt u LTO3 bestellen? Klikt u dan op onderstaand plaatje.

LTO3 bestellen

26 reacties

 1. Vraagje!

  Ik wil zowel overdag als ‘s nachts profiteren van de voordelen. Kan ik er 2 s’ochtends voor het ontbijt nemen en 1 voor de nacht. Aangezien het na ongeveer 10 uur is uitgewerkt …Het lijkt me namelijk ook fijn er beter op te kunnen slapen.

 2. VRAAG:
  Onze zoon (13j) heeft recent diagnose ADD gekregen.
  Methylfenidaat zal opgestart worden.
  In concreto equasym met de langdurige werking (slow release): dosering voor school.
  Nadien rilatine in lage dosering voor de avond(studie).
  1. Zou LTO3 die rilatine kunnen vervangen? Kortom, m 16u-16u30 een dosis LTO3 in de plaas?
  2. Quid met interacte tussen TO3 e methylfenidaat?
  3. Piek van Equasym ligt ook op de middag en werkzaamheid mindert na 7u. Kortom laatste lesuur zal er steeds buiten vallen qua concentratie: kan dan bv LTO3 al ingenomen worden voor laatste lesuur (15u) en avondstudie?
  Clija

  1. Er zijn mensen die aangeven dat LTO3 goed aansloeg en zo medicatie konden afbouwen, doe dit altijd in overleg met de arts. Ga niet zomaar zelf experimenteren met afbouwen van medicatie.

  1. Het beste kun je even bij een lage dosering blijven. Mogelijk reageert je lichaam niet goed op 1 van de ingrediënten of het is een reactie wat te maken kan hebben met hoog gevoeligheid. Het beste kun je een lage dosering aanhouden en indien stabiel eens proberen 1 extra capsule te nemen. Maar als het goed blijft gaan met de lage dosering en je hebt hier voldoende profijt van kun je mogelijk het beste gewoon deze dosering aanhouden.

 3. Hallo,
  Hebben jullie ook kleinere pillen/capsules zonder smaak? Mijn kinderen van 12 en 8 krijgen ze anders niet weg. Poeders werken helaas ook niet.

  Groet,
  Selma

  1. Hallo Selma,
   Er zijn geen kleinere LTO3 capsules. Hiervoor is speciaal de LTO3 no taste gemaakt. Deze capsules kun je openmaken en vermengen met wat eten of drinken. Deze hebben een minder sterke smaak dus dat zou een mogelijkheid kunnen zijn.

    1. Dat klopt, een potje LTO3 kost € 39,50
     De prijs kan afschrikken maar het is dan ook een zeer hoog kwalitatief product met hoogwaardige ingrediënten.
     De producent van LTO3 is Herb-e-Concept in Canada, daardoor zijn er ook allerlei kosten zoals licenties, vergunningen, belastingen, verschepen, etc om het mogelijk te maken LTO3 in Europa te kunnen/mogen verkopen.

  2. Hoi,, mijn dochter kan het ook niet slikken. Voor haar los ik het op in een laagje water, dan lukt het wel.
   Groetjes

 4. Hey,

  Kan ik LTO3 samen met melotanine gebruiken? Op de bijsluiter staat vermeld uw arts bij rustgevende middelen. Hebben jullie ervaring met dit?

  Graag een reactie.

  Liefs, Yvonne

 5. jullie geven korting voor veelbestellers.
  Nou ben ik elke keer veelbesteller, maar wil ik weer bestellen, dan is de korting alweer verlopen. jullie verwachten dat iet s, denk ik , binnen een voor jullie bepaalde periode op moet zijn. Dat is niet helemaal eerlijk. Ik bestel nl wat meer om niet de portokosten te hoeven betalen. Kan de veelbestellers korting niet gewoon gegeven worden zonder er een datum aan te verbinden, kan ik echt profiteren van de 10 % korting, en vis ik niet telkens achter het net.

  Vriendelijke groet Anneke

 6. Goedendag,

  kan ik dit middel gebruiken voor de bijwerkingen van PTSS? Ook slik in bromazepan, wat zal ik ervan merken als ik beide medicijnen neem?

  Ik heb veel positieve verhalen gehoord over dit middel, ook zelfs dat je na enige tijd zelf je andere medicatie (in mijn geval bromazepan) kan afbouwen. Is dit correct?

  mvg,

  Marie

  1. Er zijn mensen die aangeven dat lto3 hen helpt bij ptss. Je kunt dit het beste zelf uitproberen. Er is nooit garantie dat het voor iedereen werkt maar mogelijk kan het je de rust geven waar je naar zoekt.
   Lto3 is naast andere middelen te gebruiken maar aangeraden wordt dit altijd even specifiek na te vragen bij de huisarts.

 7. Mijn zoon heeft last van prikkels op school en was niet vrolijk op school. Hij lijkt een lichte vorm van ADD te hebben en wat verschijnselen van NLD. Bij toeval hoorde ik een moeder over LTO3 spreken. Ik ben op onderzoek gegaan en vanwege de positieve recensies zelf ook een potje besteld. Mijn zoon is veel vrolijker, kan beter met prikkels op school omgaan en oogt zoveel gelukkiger. Al vanaf dag 1 merken wij, de docent en hijzelf het verschil. Ik ben enorm dankbaar en raad het dan ook iedereen aan. Ik schrok eerst best van de prijs, maar voor ons is het iedere cent waard!!

 8. Beste, mijn zoontje van 13 jaar heeft adhd, hij neemt sinds 6 maanden medicatie en nu zijn zijn punten veel beter, het probleem is dat hij een ribaut effect heeft, s’avond is hij heel zenuwachtig en impulsief. Ook klaagt hij van spierpijnen en ook heeft hij minder eetlust. Hij ziet er ongezond uit. Raad u mij aan om zijn medicatie te stoppen en met LTO3 te starten. Ik dacht het zelf eerst te proberen om zeker te zijn dat ik niets verkeerd geef.

  Alvast bedankt

  1. Hallo Nathalie,
   Het is niet aan te raden om direct te stoppen met de medicatie. Overleg dit altijd eerst met een arts.
   Lto3 kan wel veilig naast medicatie gebruikt worden. Naderhand kan de medicatie dan mogelijk afgebouwd worden.

 9. Beste,

  Ik wil graag lto 3 nemen voor mijn adhd.
  Ik heb wat moeite met het verwerken van medicatie omdat ik een enzym mis in mijn lever om alles correct af te breken.
  Kan lto 3 zich dan gaan opstapelen in mijn lichaam of wordt dit anders verwerkt?
  Ik zou niet graag een overdosis krijgen.

  1. Hallo Daan,
   Hierover kan ik helaas geen uitspraken doen.
   Ik kan enkel vermelden dat er geen contra-indicaties bekend zijn met andere medicijnen of natuurlijke middelen.
   Ook zijn er bij het gebruik van lto3 ook geen zware bijwerkingen bekend. Hooguit wat lichte bijwerkingen in het begin.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *