LTO3 header, alle informatie over LTO3, landschap canada

LTO3 informatie, ingrediënten, werking, waar LTO3 kopen, dosering, LTO3 ervaringen en meer

LTO3 informatie en LTO3 kopen

LTO3 koop je het beste hier bij de officiële geautoriseerde distributeur. Zij hebben de expertise, bieden goede informatie en nazorg en hebben direct contact met de producent. Hier betaal je altijd de laagste prijs en bij een bestelling vanaf 2 LTO3 potjes betaal je geen verzendkosten.

> LTO3 bestellen bij de geautoriseerde distributeur (laagst mogelijke prijs)

Wat is LTO3 en wat doet het voor mensen?

LTO3 kopen, het origineel. Wat is LTO3

LTO3 is een 100% natuurlijk product met zeer zuivere en hoog kwalitatieve, ecologische ingrediënten. Het is oorspronkelijk afkomstig uit Canada, maar inmiddels vrij exclusief ook in Nederland en omringende landen te koop.

LTO3 ontspant het lichaam, terwijl de geest helder en alert blijft. Mensen geven aan meer rust, een betere concentratie en een betere stressbestendigheid te ervaren. Zowel bij kinderen als volwassenen. Ook werkt het opbeurend, verbetert het de nachtrust en vermindert het de prikkelgevoeligheid.

Het wordt door steeds meer mensen met groot succes, voor uiteenlopende klachten gebruikt. Welke klachten en diagnoses dit specifiek zijn mogen wij helaas niet meer allemaal benoemen. Verderop op de pagina leest u wel kenmerkende voordelen en eigenschappen van LTO3 die de ingrediënten u bieden. Ook vindt u LTO3 gebruikerservaringen. Hieronder leest u nu eerst meer over de ingrediënten in LTO3.

De ingrediënten in LTO3

De 3 hoofdingrediënten in LTO3 zijn L-Theanine, Omega 3 visolie in de vorm van Sementis complex en Blauwe Glidkruid. Deze ingrediënten bij elkaar, zorgen samen in de juiste dosering, voor een synergetisch effect. Dit betekent dat zij elkaars werking versterken.

Sementis

LTO3 dankt zijn bijzondere werking en exclusiviteit deels aan Sementis. Dit is een zeer hoog kwalitatief ecologisch ingrediëntencomplex met uiteenlopende positieve eigenschappen voor het lichaam. Het bevat naast zeer zuivere Viskuit van wild gevangen Atlantische haring, ook vitamine C, zink, selenium en L-arginine-rijke polypeptiden. De gebalanceerde samenstelling van Sementis maximaliseert de biologische beschikbaarheid van actieve verbindingen en levert hierdoor een sterk synergetisch effect. Hieronder leest u een aantal specifieke kenmerken van het Sementis complex:

Eigenschappen van het krachtige Sementis complex in LTO3
 • 100% ecologisch
 • Zeer hoge bio beschikbaarheid van zuivere omega-3-vetzuren (EPA en DHA)
 • Sterke antioxiderende eigenschappen
 • Een positieve uitwerking op het immuunsysteem en de darmflora
 • Versterkt de zenuwsignalen in het brein
 • Werkt o.a. positief in op de dopaminerage functies en het hormoonsysteem
 • Verhoogt het in de hersenen beschikbare dopamine gehalte
 • Helpt bij de preventie van het cellulaire verouderingsproces
 • Helpt bij de celreparatie
 • Ondersteunend voor de bloeddruk, het hart en de aderwanden
 • Bevat goed opneembare vitamine C, zink en selenium

Meer informatie over de samenstelling van LTO3, de ingrediënten in LTO3 zoals L-theanine en Blauwe Glidkruid en verdere informatie over de werking hiervan vindt u op de LTO3 productinformatie pagina.

LTO3 ervaringen

Steeds meer mensen geven aan veel baat te hebben bij LTO3. Helaas mogen wij in de LTO3 ervaringen niet weergeven voor welke diagnoses zij het specifiek slikken of met welke medicijnen zij konden stoppen. Hieronder volgen enkele LTO3 gebruikerservaringen waarbij wij van sommige een genoemde diagnose of medicatie hebben weggelaten:

Marry van Dijke

” Ik kan het bijna niet geloven. Vanmorgen 2 tabletten gegeven aan mijn zoon van 8 die zich zeer slecht kan concentreren, heel erg hyperactief is en hooggevoelig. Vandaag kwam de juf speciaal met hem naar buiten lopen. Ik dacht: “wat heeft hij nu weer gedaan?” Blijkt hij voor het eerst zijn rekenwerk zonder aansporing te hebben afgemaakt….. ze was helemaal verbaasd. En vanmiddag heeft hij voor het eerst in zijn leven 20 minuten heel rustig op een zitzak in het zonnetje gelegen terwijl hij dit normaal nog geen minuut volhoudt….. Dit is bijna te mooi om waar te zijn…. ik hoop dat het zo blijft.

Familie van ’t Hof

“Hierbij even een berichtje om door te geven dat onze zoon nu 3 weken LTO3 gebruikt en wij zeer tevreden zijn, Hij neem elke dag 3 capsules. Hij had toen hij ……. (medicatie mogen wij niet weergeven) gebruikte erg veel last van de bijwerkingen en voelde zich daardoor regelmatig niet fit en nu heeft hij daar geen last meer van. Het gaat ook goed op school dus wij willen het zeker blijven gebruiken. Groeten familie van ’t hof”

S Barendsen

“Ik ben inmiddels begonnen met LTO3 (afgelopen zaterdag) en moet zeggen, ik ben helemaal verrast, verbaasd en blij met de werking van LTO3. Wat een fantastische product! Eigenlijk al vanaf de eerste 3 capsules voel ik veel meer rust in mijn hoofd, in mijn lichaam, meer focus, helder, ontspannen, minder snel geprikkeld, geïrriteerd, ongeduldig en minder hyper. Ik ben helemaal verwonderd!!”

P Hillen

“Mijn zoon die A…(diagnose mag niet weergegeven worden) heeft gebruikt nu sinds ongeveer 2 weken LTO3. Hij is dertien jaar en gebruikt 2 capsules per dag. Wat ik ervan merk is dat hij rustiger is, meer nadenkt en dingen nu doet zonder te morren. Dus een positief effect. Ook op school gaat het goed.”

Anoniem

“Wij gebruiken nu ongeveer een maand LTO3. We hadden (en als ik eerlijk ben hebben) onze twijfels over de werking. Toch geeft onze zoon inmiddels aan dat hij zich er prettig bij voelt en dat hij verschil merkt wanneer hij het een dag niet gebruikt. Daarom hebben we een nieuwe bestelling geplaatst.”

Voor meer LTO3 ervaringen kunt u elders op het internet terecht. Er zijn diverse onafhankelijke websites die uitgebreide informatie over LTO3 bieden en tevens doorlopend nieuwe LTO3 gebruikerservaringen toevoegen. De getoonde links kunnen wij u aanraden.

Wilt u LTO3 zelf proberen dan kunt u het originele product hier bestellen bij de geautoriseerde distributeur.

Voordelen van LTO3

Het voordeel van LTO3 is dat het 100% natuurlijk is en de mensen die het gebruiken vrijwel nooit bijwerkingen ervaren. In de afgelopen 12 jaar dat het in Canada werd gebruikt zijn vrijwel nooit bijwerkingen gemeld.

fit en vitaal met lto3, hoe snel werkt lto3

Een ander voordeel is dat LTO3 veilig gebruikt kan worden door iedereen vanaf 3 jaar en dat het geen contra-indicaties kent met andere middelen en medicijnen. LTO3 is op geen enkele manier schadelijk.

Daarnaast werkt LTO3 langdurig gedurende de dag zo’n 8 – 10 uur door, is LTO3 niet verslavend en kent het geen rebound effect. Dit effect houdt in dat klachten tijdelijk verergeren wanneer de werking minder wordt zoals bij medicatie vaak het geval is.

Hieronder vindt u een overzicht van voordelen waarbij LTO3 u kan helpen.

LTO3 biedt bij bijzonder veel mensen aantoonbare…

 • Verbetering van de gemoedstoestand
 • Toename van ontspanning en rust zonder sufheid
 • Verbetering van de concentratie en alertheid
 • Vermindering van emotionele en fysieke vermoeidheid
 • Bevordering van de nachtrust
 • Vermindering van stress en angst
 • Verbetering van het leervermogen, denkvaardigheden en het geheugen
 • Vermindering van rusteloosheid

Algemene kenmerken en voordelen van LTO3

LTO3 bezit verschillende eigenschappen. Hieronder vindt u precies welke dat zijn.

 • 100% natuurlijk product met ingrediënten van de hoogst mogelijke zuiverheid
 • Werkt binnen 30 – 40 minuten na inname
 • Langdurige werking van 8 – 10 uur gedurende de dag
 • Versterkt het immuunsysteem en de darmflora
 • Een sterke anti-oxidante werking
 • Verbeterd de prikkeloverdracht in de hersenen
 • Geschikt voor volwassenen en kinderen vanaf 3 jaar
 • Voor veel mensen een uitstekend alternatief gebleken bij uiteenlopende klachten
 • Capsules zijn gemakkelijk open te maken om te vermengen in bijvoorbeeld water
 • LTO3 kent geen bijwerkingen
 • Geen contra-indicaties bekend met medicijnen
 • LTO3 kent geen rebound effect waarbij klachten verergeren na uitwerking
 • LTO3 is niet verslavend

Voor antwoorden op veel gestelde vragen over LTO3 kunt u hier kijken.

Hieronder leest u ook enkele antwoorden op vragen over LTO3.

Waar staat LTO3 voor?

LTO3 staat voor L-theanine Omega 3. Dit zijn echter niet de enige ingrediënten in het supplement. LTO3 bevat het Sementis complex waar onder andere de zeer zuivere Omega 3 visolie in zit. LTO3 bevat daarnaast ook blauw glidkruid.

Hoe snel begint LTO3 te werken?

In veel gevallen slaat LTO3 de eerste dag/dagen al aan. Sommige mensen merken echter pas effect na 2 weken en er zijn mensen die aangeven dat het pas na 6 weken optimaal ging werken. Dit kan o.a. te maken hebben met de antioxidante werking.

Geef het lichaam dus even de tijd om te wennen aan LTO3. De werking van LTO3 is na 2 maanden pas echt optimaal. Bij sommige mensen is het gewoon zo dat de LTO3 echt even de tijd nodig heeft om in te werken in het lichaam.

Bedenkt u zich dat LTO3 een natuurlijk middel is en niet hetzelfde werkt als farmaceutische middelen. Zodra LTO3 bij u begint aan te slaan treed de werking na 30 – 40 minuten na inname in en deze werkt vervolgens de gehele dag zo’n 8 – 10 uur door.

Wat is LTO3 smaakloos / No taste?

Naast de reguliere LTO3 bestaat er ook LTO3 no taste. Het verschil is dat deze LTO3 smaakloos is en daardoor beter geschikt is voor mensen die de capsules open willen maken om ze bijvoorbeeld door wat appelmoes of vloeibaars te mengen. Je ervaart hierdoor minder ‘last’ van de vissmaak in LTO3.

De LTO3 no-taste bevat echter geen Sementis maar een ander zeer kwalitatief natuurlijk ingrediëntencomplex met vitamine C en MEG-3®. MEG-3 is een smaakloos, veredeld en extreem zuiver visolieconcentraat dat tot stand komt dankzij het gepatenteerde Powder-loc™ micro-inkapseling proces. Het bevat hoogwaardige Omega-3 vetzuren EPA & DHA en een antioxidatief werkend oceanisch DNA.

Zowel de normale LTO3  als de LTO3 no taste hebben dezelfde werking.

Waar koop je de originele LTO3?

LTO3 is een exclusief product. U zult het niet vinden bij bijvoorbeeld het Kruidvat of de Etos. U kunt de originele LTO3 hier bestellen bij de geautoriseerde distributeur. Daar betaalt u altijd de laagste prijs. Zij hebben de benodigde expertise en bieden uitstekende nazorg, bijvoorbeeld wanneer u begeleiding wenst in het vinden van de juiste dosering of met vragen zit. U ontvangt daar gratis verzending vanaf 2 potjes. In een potje LTO3 zitten capsules. Er bestaan geen LTO3 druppels.

Let op: Er blijken sinds eind 2017 producten op de markt te worden verkocht die proberen LTO3 te imiteren. Zij gebruiken veelal een ander etiket maar wel deels dezelfde naam. De ingrediënten lijken op het etiket misschien deels overheen te komen, maar zijn in werkelijkheid op geen enkele manier vergelijkbaar. Ten eerste gebruiken zij ingrediënten van een veel lagere kwaliteit, maar nog veel belangrijker is dat deze imitaties geen Sementis complex of het MEG-3 visolieconcentraat van LTO3 smaakloos bevatten. Dit is nu juist een zeer krachtig ecologisch ingrediëntencomplex in LTO3. Dit is de hoofdreden waarom al bijna 20 jaar lang zoveel mensen positieve ervaringen delen over LTO3.

Wat is Sementis in LTO3?

Sementis is een geregistreerd handelsmerk van Ocean Nutrasciences en is gericht op de preventie van het cellulaire verouderingsproces, de cel reparatie en de stimulering van het immuunsysteem. Het is een haringrijp hydrolysaat, dat DNA (polynucleotiden), arginine-rijke polypeptiden en zeer zuivere omega-3 meervoudig onverzadigde vetzuren (EPA en DHA) bevat, in de vorm van triglyceriden en fosfolipiden. Daarnaast bevat Sementis ook vitamine C, zink en Selenium.

De gebalanceerde ecologische samenstelling van Sementis maximaliseert de biologische beschikbaarheid van actieve verbindingen en beschikt over een sterk synergetisch effect. Sementis biedt tal van positieve eigenschappen voor het lichaam waar u bovenaan de pagina meer over leest.

De originele LTO3 van Herb-e-Concept bevat de hoogst mogelijke kwaliteit ingrediënten, waaronder het zuivere Sementis complex. Dit Sementis complex vindt u in geen enkel ander imitatie supplement terug.

LTO3 en het Intellectual passport

LTO3 heeft daarnaast het intellectual passport gekregen. Dat is niet zomaar. Het betekent dat het supplement niet gekopieerd kan en mag worden vanwege de bijzonder hoge kwaliteit ervan. De originele LTO3 heeft zich bijna 20 jaar lang bewezen een enorm positieve invloed te hebben gehad bij uiteenlopende klachten. Dit is volledig te danken aan de hoge ecologische kwaliteit ervan.

Laat u dus niet misleiden door slechte imitaties en kies voor het origineel. U bent dan zeker van een juiste werking en behaalt het hoogst mogelijke positieve resultaat.

> LTO3 bestellen bij de geautoriseerde distributeur

www.lto3.nl is een op zich zelf staande website ter informatie van het natuurlijke supplement LTO3. Wij zijn geen distributeur of verkooppunt van LTO3 en werken onafhankelijk.

165 reacties

 1. Hallo,

  Ik slik sinds 4 dagen LTO3. Sindsdien voel mij erg somber en ben ik ontzettend moe. Ik slik nog maar 1 tabletje per dag? De reden dat ik ze ben gaan proberen is i.v.m ASS en HSP klachten.

  1. Hallo Annet, LTO3 kan bij sommige mensen de eerste dagen deze klachten geven. Dit is in de meeste gevallen een erg goed teken en geeft aan dat de LTO3 zijn werk doet in jouw lichaam. Je zult er later meer profijt door ervaren. Het beste wat je kunt doen is inderdaad even de dosis op 1 tabletje houden.

 2. Goedendag
  Meermaals probeer ik mijn wachtwoord te herstellen maar wanneer ik een mail krijg met bevestiginglink en deze indruk, krijg ik de melding dat ik iets in de cookiesinstellingen moet wijzigen. Dit gaat niet maar ik wil wel graag via mijn account een nieuwe bestelling doen.
  Kunt u me verder helpen?

  Vr groet Kamille Horstink

 3. Ik gebruik nu bijna 1 week lto3 en ben er super blij mee. Hiervoor slikte ik een soortgelijk middel, maar deze is in verhouding goedkoper. Ik slik er nu nog 2, omdat ik bij 3 het idee heb dat ik een verdoofd gevoel heb, alsof er een strakke band om mijn hoofd zit. Liever went mijn lichaam er langzaam aan. Ook om dat ik hooggevoelig ben en dit ook werd geadviseerd.
  Nu het belangrijkste. Ik voel me beter in mijn vel. Als ik normaal gesproken thuis kwam van werk kon ik werkelijkheid niets hebben en was ik erg snauwerig en onrustig. Nu ben ik alleen moe, maar kan ik minder leuke dingen beter filteren en blijf ook niet meer overal in hangen qua emoties. Ik ben nog wel mezelf qua ideeën en energie. Hiervan nog steeds genoeg. Echt van die hardnekkige schreeuwbuien niet meer gehad of huilbuien om niets. Ik kan beter communiceren en focussen. Ik ben er super blij mee. Zelfs mijn vriend merkt t.

 4. Onze zoon is sinds een paar dagen gestart met het druppelen van Bach bloesem om vooral zijn concentratie te bevorderen (Heeft kenmerken van ADD) Zou een combinatie van Bach bloesem en LTO 3 kunnen?

 5. Als ik dit zou willen proberen, is het dan belangrijk dat ik het 7 dagen in de week neem, of kan ik ook 5 dagen in de week nemen en in het weekend het laten zitten? Maakt het uit of ik het iedere dag op een verschillend tijdstip in neem? Begrijp ik het goed dat ik de dosis (3 capsules) in één keer moet innemen?

  1. Hallo Johan, je mag lto3 gerust in het weekend overslaan. Zo maak je het ook voordeliger voor jezelf en heb je wel de voordelen tijdens werkdagen. Het beste kun je lto3 elke ochtend minimaal 10 minuten voor het ontbijt innemen. Je neemt dan inderdaad 3 capsules tegelijk in. Je hebt dan overdag de voordelen van de werking van lto3. Je kunt eventueel aan het einde van de middag nog 1 of 2 capsules lto3 slikken zodat je ook in de avond de werking ervaart.

 6. Mijn dochter van 10 wil gaan starten met LTO 3 ze is hoogsensitief en heeft ADD ze weegt 30 kilo welke dosering is de beste in moet ze ook in weekend doorslikken voor beter resultaat ?

 7. Hallo,
  Na al deze veel belovende berichten heb ik LTO 3 no taste besteld voor mijn zoontje van 8 jaar nu is mijn vraag of ik het kan mengen met yoghurt of limonade … of is de daarin aanwezige suiker van invloed op de werking van de LTO 3?

  1. Hallo Danielle, het wordt aangeraden om lto3 niet te mengen met voeding met toegevoegd suiker of melkingrediënten. Limonade staat meestal wel stijf van de suiker en yoghurt bevat melk. Probeer anders eens wat appelmoes of ander soort eten met enkel natuurlijk aanwezige suikers. Liever niet een te grote maaltijd omdat de werking het meest optimaal is bij een legere maag. Er zijn mensen die aangeven dat de werking bij hun er niet door wordt beïnvloed dus je kunt het wel proberen.

 8. Kan het kloppen dat bij het gebruik van dit product je ook meer en sneller aan komt in gewicht?
  Onze zoon gebruikt het nu drie weken en het lijkt alsof hij aankomt.
  Ik zou graag willen weten of daar een verband in zit.
  Want verder zijn wij erg tevreden en blij met de lto3 capsules.

  1. Hoi Lianne, deze bijwerkingen hebben wij niet eerder gehoord maar het kan zijn dat uw zoon nu meer ontspannen is. Hierdoor zal hij misschien minder verbranden omdat er meer rust komt in het lichaam. Misschien eet hij veel (slechte) voeding en werd dat eerst verbrand door druk en hyperactief gedrag. Als je nu meer ontspannen en rustiger bent maar wel veel junkfood blijft eten dan zal dat zorgen voor toename in gewicht.

  1. Meestal blijkt LTO3 ook op de lange termijn goed te werken. Mocht de werking na lange tijd toch afnemen dan kun je de dosis met 1 extra capsule verhogen.

  1. Er zitten geen ingrediënten in LTO3 die tijdens een zwangerschap vermeden moeten worden. Voor de zekerheid kun je bij je arts de ingrediënten voorleggen.

 9. Ik Twiijfel of Ik de gewone of no taste Moët bestseller voor mjn dochter van 10. Zijn de pillen voor kinderen goed in te Nemen? Ze heeft moiety om grotesque pillen door te silken. Hoe groom zijn ze. Is Ed een Afmeldinge van de oil ergens te vinden? Zijn ze lasting door te silken? Hoe is de smaak

  1. De meeste mensen kunnen de capsules zonder problemen doorslikken. Het makkelijkste is om dat met een slok water te doen.
   Mocht het echt problemen geven dan kun je de capsules open maken en mengen door wat licht voedsel zoals appelmoes. Eet geen melk en toegevoegde suikers rondom de inname.
   De smaak van de lto3 no taste is minder sterk waardoor je minder last zult hebben van een ‘vieze’ vissmaak. Als je dat wenst zou je kunnen kiezen de lto3 no taste te kopen.

 10. Hallo,

  Werkt dit middel ook bij overprikkeling door Nah. Ik kan geen daglicht en geluid verdragen na een aanrijding en ben inmiddels 6 maanden niet meer in staat om naar buiten te gaan of langer dan een uur mensen om me heen te hebben.

  Ik heb geen ADD of ADHD maar ik krijg binnenkort medicijnen van de psychiater tegen overprikkeling.

  Denk u dat dit middel iets voor mij kan doen? Zijn er ervaringen op dit gebied?

  Ik verwacht geen wonderen maar in mijn situatie zijn alle kleine verbeteringen welkom.
  Groetjes Grietje

  1. Dag Grietje, Lto3 wordt door veel mensen met succes gebruikt bij overprikkeling. Het is dus zeker het proberen waard. Het is alleen niet eerlijk als we van te voren zouden zeggen dat het jou met zekerheid zal helpen. Lto3 is gelukkig veilig te gebruiken en kan naast andere medicijnen geslikt worden. De keuze om het te proberen ligt altijd bij jezelf.

 11. Hoi, ik heb nu bij meerdere jonge mensen rond de twintig jaar goed resultaat gezien. Nu is mijn vraag hoe groot wordt de afhankelijkheid als je er na bijv. Een half jaar mee stopt.
  Heeft je lichaam dan aangevuld, kan je zomaar stoppen, komen de klachten dan weer terug?
  Ik zie dat het werkt maar zou ook willen zien dat het zonder kan, tenzij er een diagnose is gesteld waar ritalin nodig is.
  Groet Sandra

  1. Hallo Sandra,
   Wanneer je lto3 slikt voor het terugdringen van klachten bij een bepaalde diagnose zoals AD.., dan zullen de klachten hoogstwaarschijnlijk na enkele dagen terugkeren.
   Er is geen genezing hiervoor in de vorm van medicatie of welke andere middelen dan ook.

 12. Hallo,

  Ik wil graag weten of ik LTO3 ook door wat thee met honing mag mengen voor mijn zoontje van 8 s´ morgens. Uiteraard als de thee wat is afgekoeld.
  Graag wacht ik uw reactie af. Mvg.

 13. Hallo ik heb een vraagje
  Mijn zoontje is 5 jaar en heeft adhd en heb sinds vorige week maandag LTO3 alleen geef ik er 1 om 06:30/07:00 10 min voor het eten hij krijgt dan geen zoetigheid.. maar mijn vraag is hoelaat moet ik 2e geven??? Op school is er duidelijk niks te zien nog…

 14. Hoi ,
  Mijn zoon Jessy van 11 slikt nu ong twee weken twee capusules lto3 .
  Zijn juf heeft wel het idee dat hij zich wat beter consentreert maar wiebelt nog veel ,
  Savonds na het eten wordt hij heel druk is dit ook een bijwerking nog nergens iets over gelezen
  Groetjes Cindy

  1. Hallo Cindy,

   De werking van lto3 is voor ongeveer 8-10 uur. Als je ook ‘s avonds de werking wilt ervaren kun je aan het eind van de middag nog 1 of 2 capsules nemen.

 15. Hallo,

  Mijn zoon van 12 gebruikt nu 2 maanden lto3. De dosering van 3 sts in de ochtend blijkt niet genoeg tot het eind van de dag. Is het mogelijk de dosering te verspreiden gedurende de dag. Bijvoorbeeld 2 in de ochtend en rond de lunch 1?
  Gebruik je lto3 alle dagen van de week of niet in de weekenden?

  Alvast bedankt voor de reactie.
  Groeten

  1. Hallo Lenny
   Het is prima om later op de dag nog 1 of 2 capsules lto3 nemen te voor de avondwerking. Dit kan eventueel al wat eerder als je dat wenst.
   Je kunt er voor kiezen om de weekenden over te slaan en het enkel te slikken wanneer je het nodig vind zoals doordeweeks.

 16. Hi,
  Ik heb al jaren een sterk vermoeden dat mijn zoon ADD heeft. (school heeft dit in mijn ogen altijd gebagatelliseerd) Hij heeft dit nooit willen laten onderzoeken en ik heb hem nooit gepushed. (Hij is inmiddels 19) Ik maak me zorgen over zijn toekomst wanneer hij volgend jaar wil gaan studeren. Is het aan te raden om LTO3 uit te proberen zonder diagnose?
  Hij is nu 3 x gezakt voor zijn theorie examen, niet omdat hij het niet zou kunnen maar omdat hij zich niet kan focussen op het leren. Dit gedrag is het zelfde als de afgelopen 6 jaar op de middelbare school, en die waren verschrikkelijk (begonnen op het gymnasium en afgezakt naar havo). Ik zou hem willen overtuigen om LTO3 te gebruiken en dan een herkansing te doen van zijn theorie examen.
  Ik hoor graag uw advies!
  vriendelijke groeten,
  Mare

  1. Hoi Mare,
   Met lto3 worden bij veel mensen goede resultaten geboekt maar het is natuurlijk altijd de vraag of het ook voor jullie werkt. Dat is een kwestie van uitproberen. Lto3 kun je wel veilig proberen om het een kans te geven.
   Maak 1 potje helemaal op en gebruik het dagelijks. Meestal zie je dan wel na enkele dagen een positief effect. Soms kan dit enkele weken duren.
   Succes met jullie keuze.

 17. Gebruik de lto3 nu een maand bij onze 9 jarige zoon. Hij heeft adhd en tourette/tics.
  Ons valt op dat zijn tics een stuk zijn afgenomen, maar het lijkt dat de adhd nu juist meer op de voorgrond treed. Hij krijgt 2 capsules smorgens. Denk eraan om iets te verhogen,misschien in middag ook nog 1. Kan dit, ?? hij weegt tenslotte maar 28 kilo.
  Verder slikt hij geen medicatie omdat wij dit liever nog niet willen. Haalt goede cijfers, maar is dus ontzettend druk in de klas en leidt zijn klasgenootjes af. De juffen hebben het soms zwaar met hem. Thuis is hij enig kind en zijn er eigenlijk weinig problemen. Zit ook 3x pw op teakwondo, gaat super goed.

  Mvg Debbie Jansen uit Delft

  1. Hallo Debbie,
   Wat fijn dat de tics zijn afgenomen.
   Het kan zijn dat het lichaam nog moet wennen aan de lto3 en dat dit in het begin gepaard gaat met wat extra klachten.
   Je kunt het beste de dosis een tijdje verlagen naar 1 capsule. Dan kun je langzaam de dosis opbouwen en kijken hoe dat gaat.
   Ik kan je ook adviseren advies in te winnen bij de distributeur. Zij kunnen je vast goed verder helpen.
   Hoe gaat het nu inmiddels?

 18. Goedemiddag,

  Ik zou graag willen weten hoeveel Mg l-theanine er in LTO-3 zit.
  Onze zoon van 6 is een hoogstensensitief jongetje die erg prikkelgevoelig is en een lage concentratie heeft. Hij gebruikt nu sinds enkele weken 200 Mg theanine van een ander merk. Ik lees veel positieve reacties over LTO-3 en vraag mij af of dit niet een beter product voor hem zou zijn.

  Ik hoor graag.
  Mvg Linda

   1. Bedankt voor uw reactie. Inmiddels hebben we de no taste bestelling gemaakt.
    Kunt u mij alleen nog vertellen wat de dosering zou moeten zijn voor een kind van bijna 7 jaar?
    Hij krijgt nu 2 x 200 Mg L-theanine.

    Vr Gr Linda

 19. Ik heb een vraagje, ik gebruik nu ook een tijdje LTO 3 en ik merk dat ik er rustiger van word en mijn plotselinge chagerijnige buien zijn zelfs verdwenen!!! Ik ben dus heel tevreden, maar de laatste merk ik dat ik iedere keer na gebruik van lto3 een soort van lichte migraine krijg, duurt de hele dag en trekt in de nacht weg. Ik ben een aantal dagen gestopt met slikken en kreeg geen migraine totdat ik ze weer innam! Ik wil er niet mee stoppen, ik slik 3 pillen in de ochtend. Wat kan ik nu doen???

  1. Goedendag,
   Je kunt het beste de dosis verlagen naar 1 capsule. Hou dit een tijdje aan en verhoog dan langzaam naar 2 en eventueel naar 3 indien nodig. Vooral hooggevoelige mensen geven soms aan wat bijwerkingen in het begin te hebben.
   Het kan mogelijk een proces van ontgifting en/of gewenning zijn waardoor je tijdelijk deze bijwerkingen ervaart.
   In dat geval zal het toch wel na enkele weken over moeten zijn.
   Misschien is het toeval geweest of mogelijk komt je lichaam nu meer in rust en kom je daardoor dichterbij je gevoel.
   Klachten die je misschien eerder onbewust wegstopte komen nu mogelijk meer naar de voorgrond.
   Waarschijnlijk zal het na een tijdje vanzelf wegtrekken.
   Vraag het voor ze zekerheid anders even na bij smartvital.

   1. Hoi Ik heb deze bijwerking ook ondervonden en gemeld bij smartvital dus dat is wel belangrijk om daar rekening mee te houden en ik neem nu minder tabletten en dat help al. En verdelen of op een ander moment innemen kan ook schelen.

   2. Mijn dochter heeft ook migraine naar het gebruik van lto3. Het is echt zo jammer, want het werkt wel. Weet niet wat we nu nog kunnen proberen

    1. Je kunt het beste de dosering even verminderen met 1 of zelfs 2 capsules. Hou dit even aan en bouw het dan langzaam weer wat op. Het zal dan beter gaan. Het komt niet veel voor, maar vooral bij hoog sensitieve mensen kan het wel voorkomen.

 20. Hallo,
  Mijn zoon van bijna 13 jaar oud gebruikt sinds 3 weken lto3. Voor dat nam hij ritalin. Ik zie nu duidelijke verschil in gedrag maar op school het gaat echt slecht en veel klachten over zijn gedrag. Mijn vraag is is dat mogelijk beetje ritalin met lto3 samen gebruiken om werking van ritalin afbouwen tot werking van lto3 volledig is? Aub help!! Ik weet echt niet wat miet ik doen.

  Mvg,
  Jenny

  1. Hallo Jenny, er zijn meer mensen die lto3 naast medicatie gebruiken. Hierbij zijn geen contra-indicaties bekend.
   Lto3 is geen vervanger voor medicatie maar kan een goede ondersteuning bieden voor ontspanning en rust.
   Het beste kun je in overleg met een arts en/of de leverancier beslissen hoe je verder gaat.

 21. Wij gebruiken het nu sinds een aantal maanden omdat ik mijn zoon van 8 jaar op de natuurlijke weg wil ondersteunen en niet met medicijnen die vallen onder de opium wet. Hij gebruikt er 2 per dag, wij zagen direct effect maar na een tijdje waren we daar niet meer zo zeker van. Totdat we ze een dag vergaten te geven. We merkten direct een heel duidelijk verschil en hij neemt ze ook probleemloos in. Hij is niet ineens heel rustig maar het haalt de scherpe randjes eraf waardoor hij beter bereikbaar is.

 22. Goedemiddag, dit product is door mijn psychiater aangeraden.
  Echter ben ik momenteel zwanger. Mag ik dit dan ook gebruiken?
  Mvg mevr Beekman

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *