LTO3 header, alle informatie over LTO3, landschap canada

LTO3 informatie, ingrediënten, werking, waar LTO3 kopen, dosering, LTO3 ervaringen en meer

LTO3 informatie en LTO3 kopen

LTO3 koop je het beste hier bij de officiële geautoriseerde distributeur. Zij hebben de expertise, bieden goede informatie en nazorg en hebben direct contact met de producent. Hier betaal je altijd de laagste prijs en bij een bestelling vanaf 2 LTO3 potjes betaal je geen verzendkosten.

> LTO3 bestellen bij de geautoriseerde distributeur (laagst mogelijke prijs)

Wat is LTO3 en wat doet het voor mensen?

LTO3 kopen, het origineel. Wat is LTO3

LTO3 is een 100% natuurlijk product met zeer zuivere en hoog kwalitatieve, ecologische ingrediënten. Het is oorspronkelijk afkomstig uit Canada, maar inmiddels vrij exclusief ook in Nederland en omringende landen te koop.

LTO3 ontspant het lichaam, terwijl de geest helder en alert blijft. Mensen geven aan meer rust, een betere concentratie en een betere stressbestendigheid te ervaren. Zowel bij kinderen als volwassenen. Ook werkt het opbeurend, verbetert het de nachtrust en vermindert het de prikkelgevoeligheid.

Het wordt door steeds meer mensen met groot succes, voor uiteenlopende klachten gebruikt. Welke klachten en diagnoses dit specifiek zijn mogen wij helaas niet meer allemaal benoemen. Verderop op de pagina leest u wel kenmerkende voordelen en eigenschappen van LTO3 die de ingrediënten u bieden. Ook vindt u LTO3 gebruikerservaringen. Hieronder leest u nu eerst meer over de ingrediënten in LTO3.

De ingrediënten in LTO3

De 3 hoofdingrediënten in LTO3 zijn L-Theanine, Omega 3 visolie in de vorm van Sementis complex en Blauwe Glidkruid. Deze ingrediënten bij elkaar, zorgen samen in de juiste dosering, voor een synergetisch effect. Dit betekent dat zij elkaars werking versterken.

Sementis

LTO3 dankt zijn bijzondere werking en exclusiviteit deels aan Sementis. Dit is een zeer hoog kwalitatief ecologisch ingrediëntencomplex met uiteenlopende positieve eigenschappen voor het lichaam. Het bevat naast zeer zuivere Viskuit van wild gevangen Atlantische haring, ook vitamine C, zink, selenium en L-arginine-rijke polypeptiden. De gebalanceerde samenstelling van Sementis maximaliseert de biologische beschikbaarheid van actieve verbindingen en levert hierdoor een sterk synergetisch effect. Hieronder leest u een aantal specifieke kenmerken van het Sementis complex:

Eigenschappen van het krachtige Sementis complex in LTO3
 • 100% ecologisch
 • Zeer hoge bio beschikbaarheid van zuivere omega-3-vetzuren (EPA en DHA)
 • Sterke antioxiderende eigenschappen
 • Een positieve uitwerking op het immuunsysteem en de darmflora
 • Versterkt de zenuwsignalen in het brein
 • Werkt o.a. positief in op de dopaminerage functies en het hormoonsysteem
 • Verhoogt het in de hersenen beschikbare dopamine gehalte
 • Helpt bij de preventie van het cellulaire verouderingsproces
 • Helpt bij de celreparatie
 • Ondersteunend voor de bloeddruk, het hart en de aderwanden
 • Bevat goed opneembare vitamine C, zink en selenium

Meer informatie over de samenstelling van LTO3, de ingrediënten in LTO3 zoals L-theanine en Blauwe Glidkruid en verdere informatie over de werking hiervan vindt u op de LTO3 productinformatie pagina.

LTO3 ervaringen

Steeds meer mensen geven aan veel baat te hebben bij LTO3. Helaas mogen wij in de LTO3 ervaringen niet weergeven voor welke diagnoses zij het specifiek slikken of met welke medicijnen zij konden stoppen. Hieronder volgen enkele LTO3 gebruikerservaringen waarbij wij van sommige een genoemde diagnose of medicatie hebben weggelaten:

Marry van Dijke

” Ik kan het bijna niet geloven. Vanmorgen 2 tabletten gegeven aan mijn zoon van 8 die zich zeer slecht kan concentreren, heel erg hyperactief is en hooggevoelig. Vandaag kwam de juf speciaal met hem naar buiten lopen. Ik dacht: “wat heeft hij nu weer gedaan?” Blijkt hij voor het eerst zijn rekenwerk zonder aansporing te hebben afgemaakt….. ze was helemaal verbaasd. En vanmiddag heeft hij voor het eerst in zijn leven 20 minuten heel rustig op een zitzak in het zonnetje gelegen terwijl hij dit normaal nog geen minuut volhoudt….. Dit is bijna te mooi om waar te zijn…. ik hoop dat het zo blijft.

Familie van ’t Hof

“Hierbij even een berichtje om door te geven dat onze zoon nu 3 weken LTO3 gebruikt en wij zeer tevreden zijn, Hij neem elke dag 3 capsules. Hij had toen hij ……. (medicatie mogen wij niet weergeven) gebruikte erg veel last van de bijwerkingen en voelde zich daardoor regelmatig niet fit en nu heeft hij daar geen last meer van. Het gaat ook goed op school dus wij willen het zeker blijven gebruiken. Groeten familie van ’t hof”

S Barendsen

“Ik ben inmiddels begonnen met LTO3 (afgelopen zaterdag) en moet zeggen, ik ben helemaal verrast, verbaasd en blij met de werking van LTO3. Wat een fantastische product! Eigenlijk al vanaf de eerste 3 capsules voel ik veel meer rust in mijn hoofd, in mijn lichaam, meer focus, helder, ontspannen, minder snel geprikkeld, geïrriteerd, ongeduldig en minder hyper. Ik ben helemaal verwonderd!!”

P Hillen

“Mijn zoon die A…(diagnose mag niet weergegeven worden) heeft gebruikt nu sinds ongeveer 2 weken LTO3. Hij is dertien jaar en gebruikt 2 capsules per dag. Wat ik ervan merk is dat hij rustiger is, meer nadenkt en dingen nu doet zonder te morren. Dus een positief effect. Ook op school gaat het goed.”

Anoniem

“Wij gebruiken nu ongeveer een maand LTO3. We hadden (en als ik eerlijk ben hebben) onze twijfels over de werking. Toch geeft onze zoon inmiddels aan dat hij zich er prettig bij voelt en dat hij verschil merkt wanneer hij het een dag niet gebruikt. Daarom hebben we een nieuwe bestelling geplaatst.”

Voor meer LTO3 ervaringen kunt u elders op het internet terecht. Er zijn diverse onafhankelijke websites die uitgebreide informatie over LTO3 bieden en tevens doorlopend nieuwe LTO3 gebruikerservaringen toevoegen. De getoonde links kunnen wij u aanraden.

Wilt u LTO3 zelf proberen dan kunt u het originele product hier bestellen bij de geautoriseerde distributeur.

Voordelen van LTO3

Het voordeel van LTO3 is dat het 100% natuurlijk is en de mensen die het gebruiken vrijwel nooit bijwerkingen ervaren. In de afgelopen 12 jaar dat het in Canada werd gebruikt zijn vrijwel nooit bijwerkingen gemeld.

fit en vitaal met lto3, hoe snel werkt lto3

Een ander voordeel is dat LTO3 veilig gebruikt kan worden door iedereen vanaf 3 jaar en dat het geen contra-indicaties kent met andere middelen en medicijnen. LTO3 is op geen enkele manier schadelijk.

Daarnaast werkt LTO3 langdurig gedurende de dag zo’n 8 – 10 uur door, is LTO3 niet verslavend en kent het geen rebound effect. Dit effect houdt in dat klachten tijdelijk verergeren wanneer de werking minder wordt zoals bij medicatie vaak het geval is.

Hieronder vindt u een overzicht van voordelen waarbij LTO3 u kan helpen.

LTO3 biedt bij bijzonder veel mensen aantoonbare…

 • Verbetering van de gemoedstoestand
 • Toename van ontspanning en rust zonder sufheid
 • Verbetering van de concentratie en alertheid
 • Vermindering van emotionele en fysieke vermoeidheid
 • Bevordering van de nachtrust
 • Vermindering van stress en angst
 • Verbetering van het leervermogen, denkvaardigheden en het geheugen
 • Vermindering van rusteloosheid

Algemene kenmerken en voordelen van LTO3

LTO3 bezit verschillende eigenschappen. Hieronder vindt u precies welke dat zijn.

 • 100% natuurlijk product met ingrediënten van de hoogst mogelijke zuiverheid
 • Werkt binnen 30 – 40 minuten na inname
 • Langdurige werking van 8 – 10 uur gedurende de dag
 • Versterkt het immuunsysteem en de darmflora
 • Een sterke anti-oxidante werking
 • Verbeterd de prikkeloverdracht in de hersenen
 • Geschikt voor volwassenen en kinderen vanaf 3 jaar
 • Voor veel mensen een uitstekend alternatief gebleken bij uiteenlopende klachten
 • Capsules zijn gemakkelijk open te maken om te vermengen in bijvoorbeeld water
 • LTO3 kent geen bijwerkingen
 • Geen contra-indicaties bekend met medicijnen
 • LTO3 kent geen rebound effect waarbij klachten verergeren na uitwerking
 • LTO3 is niet verslavend

Voor antwoorden op veel gestelde vragen over LTO3 kunt u hier kijken.

Hieronder leest u ook enkele antwoorden op vragen over LTO3.

Waar staat LTO3 voor?

LTO3 staat voor L-theanine Omega 3. Dit zijn echter niet de enige ingrediënten in het supplement. LTO3 bevat het Sementis complex waar onder andere de zeer zuivere Omega 3 visolie in zit. LTO3 bevat daarnaast ook blauw glidkruid.

Hoe snel begint LTO3 te werken?

In veel gevallen slaat LTO3 de eerste dag/dagen al aan. Sommige mensen merken echter pas effect na 2 weken en er zijn mensen die aangeven dat het pas na 6 weken optimaal ging werken. Dit kan o.a. te maken hebben met de antioxidante werking.

Geef het lichaam dus even de tijd om te wennen aan LTO3. De werking van LTO3 is na 2 maanden pas echt optimaal. Bij sommige mensen is het gewoon zo dat de LTO3 echt even de tijd nodig heeft om in te werken in het lichaam.

Bedenkt u zich dat LTO3 een natuurlijk middel is en niet hetzelfde werkt als farmaceutische middelen. Zodra LTO3 bij u begint aan te slaan treed de werking na 30 – 40 minuten na inname in en deze werkt vervolgens de gehele dag zo’n 8 – 10 uur door.

Wat is LTO3 smaakloos / No taste?

Naast de reguliere LTO3 bestaat er ook LTO3 no taste. Het verschil is dat deze LTO3 smaakloos is en daardoor beter geschikt is voor mensen die de capsules open willen maken om ze bijvoorbeeld door wat appelmoes of vloeibaars te mengen. Je ervaart hierdoor minder ‘last’ van de vissmaak in LTO3.

De LTO3 no-taste bevat echter geen Sementis maar een ander zeer kwalitatief natuurlijk ingrediëntencomplex met vitamine C en MEG-3®. MEG-3 is een smaakloos, veredeld en extreem zuiver visolieconcentraat dat tot stand komt dankzij het gepatenteerde Powder-loc™ micro-inkapseling proces. Het bevat hoogwaardige Omega-3 vetzuren EPA & DHA en een antioxidatief werkend oceanisch DNA.

Zowel de normale LTO3  als de LTO3 no taste hebben dezelfde werking.

Waar koop je de originele LTO3?

LTO3 is een exclusief product. U zult het niet vinden bij bijvoorbeeld het Kruidvat of de Etos. U kunt de originele LTO3 hier bestellen bij de geautoriseerde distributeur. Daar betaalt u altijd de laagste prijs. Zij hebben de benodigde expertise en bieden uitstekende nazorg, bijvoorbeeld wanneer u begeleiding wenst in het vinden van de juiste dosering of met vragen zit. U ontvangt daar gratis verzending vanaf 2 potjes. In een potje LTO3 zitten capsules. Er bestaan geen LTO3 druppels.

Let op: Er blijken sinds eind 2017 producten op de markt te worden verkocht die proberen LTO3 te imiteren. Zij gebruiken veelal een ander etiket maar wel deels dezelfde naam. De ingrediënten lijken op het etiket misschien deels overheen te komen, maar zijn in werkelijkheid op geen enkele manier vergelijkbaar. Ten eerste gebruiken zij ingrediënten van een veel lagere kwaliteit, maar nog veel belangrijker is dat deze imitaties geen Sementis complex of het MEG-3 visolieconcentraat van LTO3 smaakloos bevatten. Dit is nu juist een zeer krachtig ecologisch ingrediëntencomplex in LTO3. Dit is de hoofdreden waarom al bijna 20 jaar lang zoveel mensen positieve ervaringen delen over LTO3.

Wat is Sementis in LTO3?

Sementis is een geregistreerd handelsmerk van Ocean Nutrasciences en is gericht op de preventie van het cellulaire verouderingsproces, de cel reparatie en de stimulering van het immuunsysteem. Het is een haringrijp hydrolysaat, dat DNA (polynucleotiden), arginine-rijke polypeptiden en zeer zuivere omega-3 meervoudig onverzadigde vetzuren (EPA en DHA) bevat, in de vorm van triglyceriden en fosfolipiden. Daarnaast bevat Sementis ook vitamine C, zink en Selenium.

De gebalanceerde ecologische samenstelling van Sementis maximaliseert de biologische beschikbaarheid van actieve verbindingen en beschikt over een sterk synergetisch effect. Sementis biedt tal van positieve eigenschappen voor het lichaam waar u bovenaan de pagina meer over leest.

De originele LTO3 van Herb-e-Concept bevat de hoogst mogelijke kwaliteit ingrediënten, waaronder het zuivere Sementis complex. Dit Sementis complex vindt u in geen enkel ander imitatie supplement terug.

LTO3 en het Intellectual passport

LTO3 heeft daarnaast het intellectual passport gekregen. Dat is niet zomaar. Het betekent dat het supplement niet gekopieerd kan en mag worden vanwege de bijzonder hoge kwaliteit ervan. De originele LTO3 heeft zich bijna 20 jaar lang bewezen een enorm positieve invloed te hebben gehad bij uiteenlopende klachten. Dit is volledig te danken aan de hoge ecologische kwaliteit ervan.

Laat u dus niet misleiden door slechte imitaties en kies voor het origineel. U bent dan zeker van een juiste werking en behaalt het hoogst mogelijke positieve resultaat.

> LTO3 bestellen bij de geautoriseerde distributeur

www.lto3.nl is een op zich zelf staande website ter informatie van het natuurlijke supplement LTO3. Wij zijn geen distributeur of verkooppunt van LTO3 en werken onafhankelijk.

161 reacties

  1. Hallo Tim,
   In algemene zin werkt LTO3 vaak goed op de prikkelgevoeligheid en voor rust. Ook mensen met autisme geven aan er baat bij te hebben, maar het is altijd een kwestie van uitproberen.

 1. Hello,
  i read on the website where i can buy lto3, that it’s for 1.5 months of use.
  can i use this longer, as it is for my Add?
  thanks for the informations

 2. LTO3 werkt inderdaad goed voor veel kinderen en volwassenen met ADHD-symptomen. Leuk om alle ervaringen hier te lezen! In onze Facebook Community (Wandering Minds), lees ik ook dat het voor veel mensen niet werkt. Maar ook heb ik begrepen dat het alleen werkt als je het langer gebruikt (minimaal 6 weken). Wat is jullie ervaring hiermee?

  Zelf heb ik een neurotransmittertest laten afnemen, en daar kwam uit dat ik (ADHD onoplettendheid type) beter met GABA, ashwaghanda, magnesium en omega-3 kan supplementeren. Maar het is fijn om te zien dat LTO3 zo goed werkt voor velen!

  Groetjes,
  José

  1. Het klopt dat LTO3 voor sommige mensen een inwerktijd nodig heeft, dat kan soms wel 6 weken duren. Bij de meeste mensen slaat LTO3 vaak al de eerste dagen of binnen de eerste paar dagen aan. maar geef het altijd even een paar weken de tijd.

 3. Goedendag,

  Vandaag voor het eerst 1 pil ingenomen vanwege hoog sensitiviteit. Vanuit daar ga ik 2 of 3 op een gegeven moment proberen. Nu ben ik in de middag heel moe geworden. Kan dat van de pil komen? Verder merkte ik weinig verschil nog.

  1. Hallo Anouk, 1 pil is een erg lage dosis maar wordt wel aangeraden als startdosis bij hooggevoelige mensen. Het kan zijn dat je in het begin wat moe wordt van de LTO3, dit is een positief teken dat de LTO3 aanslaat waardoor je op termijn grote kans hebt op een positief effect. Bouw langzaam op naar de aanbevolen dosis van 3 in de ochtend.

 4. we willen starten met lto3 bij onze zoon van 9j, omwille van hyperactiviteit en concentratie stoornissen, dyslectie en dyscalculie.
  Nu lezen we dat je s morgens geen melk mag drinken bij het ontbijt, heeft beleg “choco,kaas…” hier ook invloed op.
  Qua dosis …geven we best s morgen 1 capsule en s middag 1 capsule of beide s morgens?
  Hij neemt nu wel al tijdje N-R-G in combinatie met voedingssuplement van visolie van herbalife maar deze stoppen ermee.

 5. Ik wil starten met Lto3 maar doe aan intermitterend fasting. Ik eet vanaf 12.00. Wanneer kan ik het het beste innemen?

  1. Hoi Sylvia, je kunt LTO3 in principe gewoon al in de ochtend op de nuchtere mag slikken. Als je tot 12 uur helemaal niets wenst te nuttigen, dan adviseren we je het beste om minimaal 10 minuten voor je eerste maaltijd LTO3 te nemen.

 6. Excuses voor de late reactie. Sementis is een krachtig ingrediënt in LTO3. De LTO3 smaakloos/no-taste bevat echter geen Sementis maar een ander zeer kwalitatief natuurlijk ingrediëntencomplex met vitamine C en MEG-3®. MEG-3 is een smaakloos, veredeld en extreem zuiver visolieconcentraat dat tot stand komt dankzij het gepatenteerde Powder-loc™ micro-inkapseling proces. Het bevat hoogwaardige Omega-3 vetzuren EPA & DHA en een antioxidatief werkend oceanisch DNA. Hierdoor is ook de werking van LTO3 smaakloos hetzelfde als de reguliere LTO3.

 7. Ik neem sinds 3 maanden een erkend medicijn voor mijn angsten. Het helpt enorm, maar ik weet dat er in de toekomst gewenning zal optreden en dat ik er eventueel afhankelijk van kan worden. Daarom wil ik overschakelen naar iets natuurlijk zonder deze bijwerkingen. Hoe doe ik dat het best? Hoe schakel ik gestaag over van medicatie naar lto3?

  1. Hallo Deborah,
   LTO3 kun je naast reguliere medicatie slikken. Je kunt dan het beste even kijken hoe het gaat en in overleg met je arts de medicatie mogelijk afbouwen. Als je de lto3 bij de officiële distributeur koopt zullen zij je assisteren in het vinden van de juiste dosering.

 8. Hallo,

  Ik heb lang het starten van antidepressiva uitgesteld. Ik heb Borderline (stemmingswisselingen). Langdurige psychotherapie zal ervoor zorgen dat ik beter ben, maar bij een traumawerking kan ik met moeite uit bed komen. Ik heb 2 kleine kindjes dus ik moet wel nog goed kunnen functioneren.

  Nu ben ik sinds een maand gestart met duloxetine 30 gram. De dokter wilt het verhogen tot 60 gram maar ik ben dan zo suf en moe dat ik precies erger ben. Ik ben sinds vandaag gestart met LTO-3. S morgens was ik erg goed, na het innemen van de duloxetine (in de namiddag) wou ik weer slapen en na het dutje voel ik me nog slechter.

  Nu is mijn vraag of ik kan stoppen met duloxetine en misschien de tabletten van LTO-3 verhogen? Zoals ik als zei is het voornamelijk voor het helder denken en mijn stemmingswisselingen.

  Kunt u hierop reageren aub?

  Groetjes
  Sarah

  1. Beste Sarah, je kunt nooit zomaar stoppen met medicatie. Dit moet echt altijd in overleg met een arts. Er kunnen soms ook ernstig ontwenningsverschijnselen optreden. je kunt langzaam met de LTO3 beginnen in een lage dosering. Slik deze het beste niet tegelijk met de medicatie maar laat hier het beste een uur of 2 tussen zitten.
   Je kunt dan kijken hoe het gaat en eventueel gestaag medicatie afbouwen met je arts.

 9. Hallo
  Ik merk dat einde van de middag de pillen zijn uitgewerkt ik neem s morgen 3 tabletten in , kan ik in de middag als ik een avonddienst heb weer tabletten innemen om s avonds rust te hebben ? En hoeveel tabletten kan ik dan innemen ?

  Groetjes Cynthia

 10. hallo ik wil t gaan gebruiken voor veel onrust en stress ,met name t ergste bij het wakker worden .. zal ik dan elke keer een pilletje in moeten nemen om t te stoppen,,,op dat moment
  dus dan voel ik toch eerst die onrust .. of gaat t op de termijn e rmisschien ook mee over dat t door blijft werken ..of blijft t echt maar voor een paar uur werken na inname.en komen dan de klachten weer hup terug.,,,,,,hopelijk snap je me vraag een beetje

  1. Het beste neem je 3 capsules LTO3 in de ochtend op een lege maag in. De werking merk je dan gedurende zo’n 8-12 uur.
   De meeste mensen ervaren dan een aangename rustgevende gemoedstoestand en een betere concentratie. Je kunt ook voor een avondwerking nog eens opnieuw een dosis LTO3 nemen.

 11. Hoi!

  LTO 3 is echt DE uitkomst voor onze dochter van bijna vier, die voorheen echt ontzettend hyperactief was en zichzelf zo enorm in de weg zat. Iedereen merkt een giga verschil en zij ook.

  Toch een vraagje! We gebruiken voor haar no taste. Ik zie hierboven in het artikel staan dat juist Sementis zo belangrijk is, maar dat de no taste variant dat niet heeft. Wel doet het hetzelfde werk. Bij andere merken is dit onmogelijk zeggen jullie. Hoe kan dat?

  1. Daar ben ik ook benieuwd naar! En kunnen de capsules no taste ook geslikt worden? Mijn zoon wil ze opgelost niet drinken en blijkt ze toch te kunnen slikken.

  2. Excuses voor de late reactie. Sementis is een krachtig ingrediënt in LTO3. De LTO3 smaakloos/no-taste bevat echter geen Sementis maar een ander zeer kwalitatief natuurlijk ingrediëntencomplex met vitamine C en MEG-3®. MEG-3 is een smaakloos, veredeld en extreem zuiver visolieconcentraat dat tot stand komt dankzij het gepatenteerde Powder-loc™ micro-inkapseling proces. Het bevat hoogwaardige Omega-3 vetzuren EPA & DHA en een antioxidatief werkend oceanisch DNA. Hierdoor is ook de werking van LTO3 smaakloos hetzelfde als de reguliere LTO3.
   De LTO3 smaakloos capsules zou je in principe ook gewoon kunnen slikken, maar dan kan je eigenlijk net zo goed de reguliere LTO3 nemen.

 12. Goedemiddag,

  Overal lees ik dat lto3 geen bijwerkingen geeft, maar nu gebruik het 1 week (3x 1 capsule per dag) en ik heb wel degelijk bijwerkingen: enorm moe, duizelig, lichte hartkloppingen en oprispingen. Zijn dit verschijnselen die er in het begin bijhoren?

  1. Hallo Annemiek,
   Voornamelijk hoogsensitieve mensen hebben soms in het begin wat (lichte) bijwerkingen. Meestal gaan deze vanzelf over. Het beste kun je de dosis verlagen naar 1 capsule en wanneer het beter voelt dit aan te vullen naar 2 a 3.

 13. we willen gaan beginnen met de Lto3. Kan het ook na het ontbijt worden ingenomen? Onz zoon van 7 eet altijd gelijk als hij beneden komt. Vaak zijn wij zelf dan nog niet beneden en dus word het moeilijk om het voit het ontbijt te geven.

  1. Hallo Jessica,
   Het wordt aanbevolen om LTO3 voor het ontbijt in te nemen voor de beste opname. In de praktijk zal het misschien niet veel schelen. Je kunt het gewoon proberen en aankijken hoe het gaat. Je zou het ook voor de zekerheid even na kunnen vragen bij SmartVital.

 14. Mijn vorige reactie is verwijderd helaas. Heel vreemd!
  Ik probeer het nog een keer.
  Om het kort te houden, ik geef mijn zoon van 8 jaar nu 1 pil en dat begint positief te werken.
  Bij 2 pillen krijgt hij “een overdosis” en wordt hij snel heel boos.
  Ik zou wat meer informatie kunnen gebruiken wanneer ik eventueel de dosis kan verhogen of misschien dat dat helemaal niet nodig is?

  1. Hoi Femke,
   Je vorige reactie was niet verwijderd maar voordat een reactie geplaatst wordt moet deze langs de moderator. Anders zou heel de pagina binnen een dag volstaan met 10talle spamreacties. Gezien je vorige reactie over hetzelfde ging zal ik die laten vervallen.
   Fijn dat de LTo3 begint te werken. Als je merkt dat het te sterk is dan kun je inderdaad beter nog even 1 pil aanhouden. Dan kun je na een week of 2 opbouwen naar 2 pillen. Het is ook verstandig even contact op te nemen met SmartVital. Zij zijn de officiele distributeur van LTO3 en kunnen je zeer deskunidig verder helpen met al je vragen.
   Veel sterkte ermee.

  1. Hallo Esmé,
   Dat kan je doen. Er zijn geen contra-indicaties bekent. Wel wordt aangeraden een uur tussen de inname van lto3 en de ssri te nemen.

 15. Goedemorgen, ik herken mezelf in bijna alle kenmerken van ADD en ben ook hoogsensitief. Ook lees ik dat LTO3 positief op de darmen werkt. Gezien ik pds heb zou ik het graag proberen voor rust in mijn darmen en in mijn hoofd. Maar ik heb ook een lage bloeddruk die soms wat duizeligheid geeft. Heeft LTO3 ook effect op de bloeddruk? Want die moet niet nog lager worden…

  1. Een vraag vergeten. Ik lees dat het niet met melk ingenomen mag worden. Ik neem aan dat soyamelk geen probleem is?

  2. Goedemiddag, mijn man heeft erg veel last van zijn ADHD en werd geadviseerd om LTO3 te proberen, echter hebben wij een kinderwens en lopen daarvoor in het ziekenhuis omdat bij beiden de kwaliteit niet goed is. Wat voor effect heeft dit voedingssupplement op de vruchtbaarheid?

 16. geachte

  mijn dochter hoogsensitief neemt de pillen on met yoghurt en suikerstroosels erop.
  ik heb gelezen dat dit nt zo goed is. in wat kan ik het dan wel oplossen?
  heb nu de smaakloze besteld

 17. Ongeveer 4 weken slik ik lto3. Mijn ontbijt bestaat uit yoghurt/kwark honing en rozijnen. Verder slik ik medicijnen tegen epilepsie en angst. Gisteren las ik echter dat je een uur na het slikken van lto3 geen melkproducten mag gebruiken. Ook zou het beter zijn de antidepressiva 2 uur later te slikken. Hou zit dit nu precies? Gr. Caro

  1. Hoi Cara,
   In theorie kan dergelijke voeding die optimale werking van LTO3 belemmeren. Vele mensen geven echter aan dat LTO3 alsnog goed werkt. Je kunt eens aankijken of het nog beter gaat werken wanneer je deze voeding wat langer uitstelt.

  2. Hallo, vanwege mijn HSP en vermoedelijk ADD ben ik 3 dagen geleden begonnen met Lto3. Mijn klachten zijn voornamelijk overprikkeling , stress, innerlijke onrust, piekeren.

   Sinds ik Lto3 neem lijkt het wel alsof deze klachten wat heftiger zijn. Kan dit door de inname van Lto3 komen?

   Gr

   1. Hallo,
    Het komt niet veel voor maar er zijn zeker meer mensen die merken dat hun klachten de eerste dagen wat erger worden. Dit is vrijwel altijd tijdelijk en meestal bij hoog sensitieve mensen. Je kunt de dosis tijdelijk verlagen met 1 capsule en als het wat beter gaat de dosis weer langzaam verhogen.

 18. hallo, als je klachten hebt zoals overprikkeling , stress, innerlijke onrust, piekeren en malen, en je neemt daarvoor lto3, is het dan zo dat als je stopt dat het dan allemaal weer terug komt? Wordt je er afhankelijk van? Bij mij is dit ontstaan door overbelasting, burn out. gr Femke

  1. Dag Femke, lto3 kan er goed voor zorgen dat symptomen een stuk milder worden of verdwijnen. Het kan je de nodige rust en ontspanning geven waar je nu naar op zoek bent. Als je klachten chronisch zijn (aangeboren) dan zullen de klachten hoogstwaarschijnlijk terugkomen wanneer je stopt met lto3. Er bestaan geen middelen die dergelijke aangeboren klachten genezen. Is het niet chronisch dan kan de lto3 je helpen door deze moeilijke periode te brengen.

 19. Kan ik naar dat ik lto3 met een glas water heb ingenomen wel mijn ontbijt eten met een kop koffie met een beetje melk en zoetstof.
  Gr john

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *