LTO3 header, alle informatie over LTO3, landschap canada

LTO3 informatie, ingrediënten, werking, waar LTO3 kopen, dosering, LTO3 ervaringen en meer

LTO3 informatie en LTO3 kopen

LTO3 koop je het beste hier bij de officiële geautoriseerde distributeur. Zij hebben de expertise, bieden goede informatie en nazorg en hebben direct contact met de producent. Hier betaal je altijd de laagste prijs en bij een bestelling vanaf 2 LTO3 potjes betaal je geen verzendkosten.

> LTO3 bestellen bij de geautoriseerde distributeur (laagst mogelijke prijs)

Wat is LTO3 en wat doet het voor mensen?

LTO3 kopen, het origineel. Wat is LTO3

LTO3 is een 100% natuurlijk product met zeer zuivere en hoog kwalitatieve, ecologische ingrediënten. Het is oorspronkelijk afkomstig uit Canada, maar inmiddels vrij exclusief ook in Nederland en omringende landen te koop.

LTO3 ontspant het lichaam, terwijl de geest helder en alert blijft. Mensen geven aan meer rust, een betere concentratie en een betere stressbestendigheid te ervaren. Zowel bij kinderen als volwassenen. Ook werkt het opbeurend, verbetert het de nachtrust en vermindert het de prikkelgevoeligheid.

Het wordt door steeds meer mensen met groot succes, voor uiteenlopende klachten gebruikt. Welke klachten en diagnoses dit specifiek zijn mogen wij helaas niet meer allemaal benoemen. Verderop op de pagina leest u wel kenmerkende voordelen en eigenschappen van LTO3 die de ingrediënten u bieden. Ook vindt u LTO3 gebruikerservaringen. Hieronder leest u nu eerst meer over de ingrediënten in LTO3.

De ingrediënten in LTO3

De 3 hoofdingrediënten in LTO3 zijn L-Theanine, Omega 3 visolie in de vorm van Sementis complex en Blauwe Glidkruid. Deze ingrediënten bij elkaar, zorgen samen in de juiste dosering, voor een synergetisch effect. Dit betekent dat zij elkaars werking versterken.

Sementis

LTO3 dankt zijn bijzondere werking en exclusiviteit deels aan Sementis. Dit is een zeer hoog kwalitatief ecologisch ingrediëntencomplex met uiteenlopende positieve eigenschappen voor het lichaam. Het bevat naast zeer zuivere Viskuit van wild gevangen Atlantische haring, ook vitamine C, zink, selenium en L-arginine-rijke polypeptiden. De gebalanceerde samenstelling van Sementis maximaliseert de biologische beschikbaarheid van actieve verbindingen en levert hierdoor een sterk synergetisch effect. Hieronder leest u een aantal specifieke kenmerken van het Sementis complex:

Eigenschappen van het krachtige Sementis complex in LTO3
 • 100% ecologisch
 • Zeer hoge bio beschikbaarheid van zuivere omega-3-vetzuren (EPA en DHA)
 • Sterke antioxiderende eigenschappen
 • Een positieve uitwerking op het immuunsysteem en de darmflora
 • Versterkt de zenuwsignalen in het brein
 • Werkt o.a. positief in op de dopaminerage functies en het hormoonsysteem
 • Verhoogt het in de hersenen beschikbare dopamine gehalte
 • Helpt bij de preventie van het cellulaire verouderingsproces
 • Helpt bij de celreparatie
 • Ondersteunend voor de bloeddruk, het hart en de aderwanden
 • Bevat goed opneembare vitamine C, zink en selenium

Meer informatie over de samenstelling van LTO3, de ingrediënten in LTO3 zoals L-theanine en Blauwe Glidkruid en verdere informatie over de werking hiervan vindt u op de LTO3 productinformatie pagina.

LTO3 ervaringen

Steeds meer mensen geven aan veel baat te hebben bij LTO3. Helaas mogen wij in de LTO3 ervaringen niet weergeven voor welke diagnoses zij het specifiek slikken of met welke medicijnen zij konden stoppen. Hieronder volgen enkele LTO3 gebruikerservaringen waarbij wij van sommige een genoemde diagnose of medicatie hebben weggelaten:

Marry van Dijke

” Ik kan het bijna niet geloven. Vanmorgen 2 tabletten gegeven aan mijn zoon van 8 die zich zeer slecht kan concentreren, heel erg hyperactief is en hooggevoelig. Vandaag kwam de juf speciaal met hem naar buiten lopen. Ik dacht: “wat heeft hij nu weer gedaan?” Blijkt hij voor het eerst zijn rekenwerk zonder aansporing te hebben afgemaakt….. ze was helemaal verbaasd. En vanmiddag heeft hij voor het eerst in zijn leven 20 minuten heel rustig op een zitzak in het zonnetje gelegen terwijl hij dit normaal nog geen minuut volhoudt….. Dit is bijna te mooi om waar te zijn…. ik hoop dat het zo blijft.

Familie van ’t Hof

“Hierbij even een berichtje om door te geven dat onze zoon nu 3 weken LTO3 gebruikt en wij zeer tevreden zijn, Hij neem elke dag 3 capsules. Hij had toen hij ……. (medicatie mogen wij niet weergeven) gebruikte erg veel last van de bijwerkingen en voelde zich daardoor regelmatig niet fit en nu heeft hij daar geen last meer van. Het gaat ook goed op school dus wij willen het zeker blijven gebruiken. Groeten familie van ’t hof”

S Barendsen

“Ik ben inmiddels begonnen met LTO3 (afgelopen zaterdag) en moet zeggen, ik ben helemaal verrast, verbaasd en blij met de werking van LTO3. Wat een fantastische product! Eigenlijk al vanaf de eerste 3 capsules voel ik veel meer rust in mijn hoofd, in mijn lichaam, meer focus, helder, ontspannen, minder snel geprikkeld, geïrriteerd, ongeduldig en minder hyper. Ik ben helemaal verwonderd!!”

P Hillen

“Mijn zoon die A…(diagnose mag niet weergegeven worden) heeft gebruikt nu sinds ongeveer 2 weken LTO3. Hij is dertien jaar en gebruikt 2 capsules per dag. Wat ik ervan merk is dat hij rustiger is, meer nadenkt en dingen nu doet zonder te morren. Dus een positief effect. Ook op school gaat het goed.”

Anoniem

“Wij gebruiken nu ongeveer een maand LTO3. We hadden (en als ik eerlijk ben hebben) onze twijfels over de werking. Toch geeft onze zoon inmiddels aan dat hij zich er prettig bij voelt en dat hij verschil merkt wanneer hij het een dag niet gebruikt. Daarom hebben we een nieuwe bestelling geplaatst.”

Voor meer LTO3 ervaringen kunt u elders op het internet terecht. Er zijn diverse onafhankelijke websites die uitgebreide informatie over LTO3 bieden en tevens doorlopend nieuwe LTO3 gebruikerservaringen toevoegen. De getoonde links kunnen wij u aanraden.

Wilt u LTO3 zelf proberen dan kunt u het originele product hier bestellen bij de geautoriseerde distributeur.

Voordelen van LTO3

Het voordeel van LTO3 is dat het 100% natuurlijk is en de mensen die het gebruiken vrijwel nooit bijwerkingen ervaren. In de afgelopen 12 jaar dat het in Canada werd gebruikt zijn vrijwel nooit bijwerkingen gemeld.

fit en vitaal met lto3, hoe snel werkt lto3

Een ander voordeel is dat LTO3 veilig gebruikt kan worden door iedereen vanaf 3 jaar en dat het geen contra-indicaties kent met andere middelen en medicijnen. LTO3 is op geen enkele manier schadelijk.

Daarnaast werkt LTO3 langdurig gedurende de dag zo’n 8 – 10 uur door, is LTO3 niet verslavend en kent het geen rebound effect. Dit effect houdt in dat klachten tijdelijk verergeren wanneer de werking minder wordt zoals bij medicatie vaak het geval is.

Hieronder vindt u een overzicht van voordelen waarbij LTO3 u kan helpen.

LTO3 biedt bij bijzonder veel mensen aantoonbare…

 • Verbetering van de gemoedstoestand
 • Toename van ontspanning en rust zonder sufheid
 • Verbetering van de concentratie en alertheid
 • Vermindering van emotionele en fysieke vermoeidheid
 • Bevordering van de nachtrust
 • Vermindering van stress en angst
 • Verbetering van het leervermogen, denkvaardigheden en het geheugen
 • Vermindering van rusteloosheid

Algemene kenmerken en voordelen van LTO3

LTO3 bezit verschillende eigenschappen. Hieronder vindt u precies welke dat zijn.

 • 100% natuurlijk product met ingrediënten van de hoogst mogelijke zuiverheid
 • Werkt binnen 30 – 40 minuten na inname
 • Langdurige werking van 8 – 10 uur gedurende de dag
 • Versterkt het immuunsysteem en de darmflora
 • Een sterke anti-oxidante werking
 • Verbeterd de prikkeloverdracht in de hersenen
 • Geschikt voor volwassenen en kinderen vanaf 3 jaar
 • Voor veel mensen een uitstekend alternatief gebleken bij uiteenlopende klachten
 • Capsules zijn gemakkelijk open te maken om te vermengen in bijvoorbeeld water
 • LTO3 kent geen bijwerkingen
 • Geen contra-indicaties bekend met medicijnen
 • LTO3 kent geen rebound effect waarbij klachten verergeren na uitwerking
 • LTO3 is niet verslavend

Voor antwoorden op veel gestelde vragen over LTO3 kunt u hier kijken.

Hieronder leest u ook enkele antwoorden op vragen over LTO3.

Waar staat LTO3 voor?

LTO3 staat voor L-theanine Omega 3. Dit zijn echter niet de enige ingrediënten in het supplement. LTO3 bevat het Sementis complex waar onder andere de zeer zuivere Omega 3 visolie in zit. LTO3 bevat daarnaast ook blauw glidkruid.

Hoe snel begint LTO3 te werken?

In veel gevallen slaat LTO3 de eerste dag/dagen al aan. Sommige mensen merken echter pas effect na 2 weken en er zijn mensen die aangeven dat het pas na 6 weken optimaal ging werken. Dit kan o.a. te maken hebben met de antioxidante werking.

Geef het lichaam dus even de tijd om te wennen aan LTO3. De werking van LTO3 is na 2 maanden pas echt optimaal. Bij sommige mensen is het gewoon zo dat de LTO3 echt even de tijd nodig heeft om in te werken in het lichaam.

Bedenkt u zich dat LTO3 een natuurlijk middel is en niet hetzelfde werkt als farmaceutische middelen. Zodra LTO3 bij u begint aan te slaan treed de werking na 30 – 40 minuten na inname in en deze werkt vervolgens de gehele dag zo’n 8 – 10 uur door.

Wat is LTO3 smaakloos / No taste?

Naast de reguliere LTO3 bestaat er ook LTO3 no taste. Het verschil is dat deze LTO3 smaakloos is en daardoor beter geschikt is voor mensen die de capsules open willen maken om ze bijvoorbeeld door wat appelmoes of vloeibaars te mengen. Je ervaart hierdoor minder ‘last’ van de vissmaak in LTO3.

De LTO3 no-taste bevat echter geen Sementis maar een ander zeer kwalitatief natuurlijk ingrediëntencomplex met vitamine C en MEG-3®. MEG-3 is een smaakloos, veredeld en extreem zuiver visolieconcentraat dat tot stand komt dankzij het gepatenteerde Powder-loc™ micro-inkapseling proces. Het bevat hoogwaardige Omega-3 vetzuren EPA & DHA en een antioxidatief werkend oceanisch DNA.

Zowel de normale LTO3  als de LTO3 no taste hebben dezelfde werking.

Waar koop je de originele LTO3?

LTO3 is een exclusief product. U zult het niet vinden bij bijvoorbeeld het Kruidvat of de Etos. U kunt de originele LTO3 hier bestellen bij de geautoriseerde distributeur. Daar betaalt u altijd de laagste prijs. Zij hebben de benodigde expertise en bieden uitstekende nazorg, bijvoorbeeld wanneer u begeleiding wenst in het vinden van de juiste dosering of met vragen zit. U ontvangt daar gratis verzending vanaf 2 potjes. In een potje LTO3 zitten capsules. Er bestaan geen LTO3 druppels.

Let op: Er blijken sinds eind 2017 producten op de markt te worden verkocht die proberen LTO3 te imiteren. Zij gebruiken veelal een ander etiket maar wel deels dezelfde naam. De ingrediënten lijken op het etiket misschien deels overheen te komen, maar zijn in werkelijkheid op geen enkele manier vergelijkbaar. Ten eerste gebruiken zij ingrediënten van een veel lagere kwaliteit, maar nog veel belangrijker is dat deze imitaties geen Sementis complex of het MEG-3 visolieconcentraat van LTO3 smaakloos bevatten. Dit is nu juist een zeer krachtig ecologisch ingrediëntencomplex in LTO3. Dit is de hoofdreden waarom al bijna 20 jaar lang zoveel mensen positieve ervaringen delen over LTO3.

Wat is Sementis in LTO3?

Sementis is een geregistreerd handelsmerk van Ocean Nutrasciences en is gericht op de preventie van het cellulaire verouderingsproces, de cel reparatie en de stimulering van het immuunsysteem. Het is een haringrijp hydrolysaat, dat DNA (polynucleotiden), arginine-rijke polypeptiden en zeer zuivere omega-3 meervoudig onverzadigde vetzuren (EPA en DHA) bevat, in de vorm van triglyceriden en fosfolipiden. Daarnaast bevat Sementis ook vitamine C, zink en Selenium.

De gebalanceerde ecologische samenstelling van Sementis maximaliseert de biologische beschikbaarheid van actieve verbindingen en beschikt over een sterk synergetisch effect. Sementis biedt tal van positieve eigenschappen voor het lichaam waar u bovenaan de pagina meer over leest.

De originele LTO3 van Herb-e-Concept bevat de hoogst mogelijke kwaliteit ingrediënten, waaronder het zuivere Sementis complex. Dit Sementis complex vindt u in geen enkel ander imitatie supplement terug.

LTO3 en het Intellectual passport

LTO3 heeft daarnaast het intellectual passport gekregen. Dat is niet zomaar. Het betekent dat het supplement niet gekopieerd kan en mag worden vanwege de bijzonder hoge kwaliteit ervan. De originele LTO3 heeft zich bijna 20 jaar lang bewezen een enorm positieve invloed te hebben gehad bij uiteenlopende klachten. Dit is volledig te danken aan de hoge ecologische kwaliteit ervan.

Laat u dus niet misleiden door slechte imitaties en kies voor het origineel. U bent dan zeker van een juiste werking en behaalt het hoogst mogelijke positieve resultaat.

> LTO3 bestellen bij de geautoriseerde distributeur

www.lto3.nl is een op zich zelf staande website ter informatie van het natuurlijke supplement LTO3. Wij zijn geen distributeur of verkooppunt van LTO3 en werken onafhankelijk.

165 reacties

 1. Bestaat er ook een vegan variant?

  Voor een volwassen persoon met Asperger, adhd, erg overprikkeld en hormonen die opspelen.

  Met vriendelijke groet

 2. Vraagje! Kan lto3 samen met microdosing truffels gebruikt worden? het heeft ongeveer dezelfde werking, of is dat te veel van het goede?

  Groetjes Monne

 3. mijn zoon (7) reageerde niet goed op medikinet kortwerkend. we zijn hiermee gestopt sinds oktober. nu willen we LTO3 proberen, hij weegt rond de 22 kg, is 2 capsules niet teveel als start dosering??

   1. Mijn kleinzoon is 11jaar,heeft ASS en diabetes type1, hiervoor heeft hij een insulinepomp
    kan hij lto3nl nemen, ‘s avonds neemt hij melatonine
    Vriendelijke groeten
    Gerda

 4. Hallo,
  Ik het de bedoeling dat dit product 7 dagen per week wordt gebruikt of kun je het bijv ook alleen op schooldagen gebruiken voor een betere focus?

 5. Hallo,
  Heeft iemand ervaring met het meenemen van LTO3 als je op reis gaat met het vliegtuig? Ik kom er niet uit of ik dit mee mag nemen of dat ik er een verklaring oid voor moet hebben.

  1. Dit zal geen probleem zijn, al ligt het mogelijk ook aan het land waar je heen gaat. Australie is heel streng met het importeren van voedingstoffen, ook zaden, omdat ze ziekte uitbraken willen voorkomen. Er zit viskuit in, dus wie weet, maar het lijkt ons geen probleem.

 6. ik heb erg veel laat van onrust en piekeren, ben ook in de overgang. Heb ook een diagnose
  ik slik voor de overhang een complex van sharavari monnikspeper salvia en heilig basilicumblad haver. ook magnesium . kan je lto 3 erbij gebruiken ?

 7. hoi ik heb een vraag over jullie lto3.

  Ik ben 46 en heb de diagnose (na jaren zoeken en mijn hele leven vastlopen) van adhd-i gekregen.
  Mijn dochter van 9 zit nu in een onderzoeks traject omdat zij met dezelfde klachten loopt als ik.
  Totaal geen focus, hak op tak, alles kwijt, niks afmaken enz enz.
  Ik gebruik sinds kort ritalin, ik ben zelf geen voorstander van medicijnen maar mijn dochter loopt zo vast dat ik dacht ik moet haar proefkonijn zijn. Ritalin doet zijn werk, goede focus en meer rust maar de intensiteit van de medicijnen zijn niet misselijk zegmaar.
  vraag 1, kan ik bij de ritalin dit natuurlijke medicijn slikken?
  vraag 2, de L-theanine in jullie product, is dit niet “slecht” om langer dan zoveel maanden achtereen te gebruiken? (ja misschien een rare vraag na mijn wel acceptatie van ritalin 😉 maar u begrijpt me 😀 hopelijk.

  vriendelijke groet Lies

  1. Ja LTO3 kun je naast Ritalin gebruiken. Sommige mensen zijn instaat om soms de Ritalin af te bouwen. Maar doe dat altijd onder begeleiding van een arts. L-theanine kun je langdurig gebruiken.

 8. Ik gebruik nu 1,5 week LTO3. Ik ben een hsp’er en ik reageer altijd sterk op alle niet natuurlijke medicatie. De eerste twee dagen van het starten met LTO3 merkte ik dat ik moest wennen maar de klachten vielen mee. Ik was een klein beetje misselijk en had wat sterkere emoties met name richting verdriet. Ik voelde me de tweede dag zo anders dan voorheen zonder LTO3. De ADHD was compleet uit me verdwenen. Ik was rustig, kon stil zitten en had geen 100.000 gedachten in m’n hoofd. Ik schrok er bijna een beetje van. Toen ben ik van 1 capsule in de ochtend geswitched naar een twee halve per dag. Een halve in de ochtend en een halve in de avond. Dit werkte goed voor mij. Ik voelde me iets meer mezelf maar met veel meer rust. Ik merkte dat ik die ene avond na een halve capsule zo goed sliep dat ik dat wilde voortzetten. Afgelopen week heb ik zo diep geslapen en voel ik me uitgeslapen als ik wakker word. Ik ben sinds een halve week begonnen met iets opbouwen. Ik neem nu ‘s ochtends een hele capsule en ‘s avonds een halve capsule. Dit lijkt tot nu toe voor mij meer als voldoende. Ik heb lang research gedaan maar ben erg blij dat ik ben gestart met LTO3. Het zorgt er echt voor dat ik meer kan ontspannen. Het gejaagde gevoel wat ik iedere dag had, voel ik nauwelijks meer. Aanrader dus!

 9. Ik gebruik reeds enkele supplementen als Gaba, dopamine en serotonine en enkele vitamine. Mag dit supplement daarbij gebruikt worden of kan er dan een overdosering ontstaan van het een of ander?
  Vriendelijke groeten

 10. Hi! Ik ben vandaag gestart met 1 capsule LTO3. Ik wil eerst beginnen met 1 capsule vanwege mijn hoogsensitiviteit. Mag je oxazepam a 5-10 mg per dag samen met LTO3 gebruiken?

 11. ik slik in de ochtend een half uur voor het ontbijt ‎Levothyroxine.
  ik lees dat Lto3 10 minuten voor het ontbijt ingenomen dient te worden.
  kan dit samen?

 12. Mijn zoontje (7)krijgt de capsule niet doorgeslikt. Mag ik de inhoud van de capsule in een glas water doen?

 13. Hallo, mijn zoon is hooggevoelig en heeft kenmerken van adhd/add. Nou is het zo dat hij een week deze pillen slikt en zijn gedrag eigenlijk alleen maar minder wordt, oftewel heftiger emoties. Kan het zo zijn dat het eerst slechter wordt voordat het beter wordt? Of kan je dan nu al zeggen dat dit middel niet voor hem werkt?

  1. Beste Inge,
   Bij hooggevoelige mensen zien we vaker dat de klachten tijdelijk toenemen.
   Het beste is de dosering dan meteen te verminderen naar 1, of zelfs een half capsule.
   Je kunt dan langzaam opbouwen naar de reguliere dosering.

  1. LTO3 werkt ontspannend. Ook verhoogt het de neurotransmitters in de hersenen, waardoor prikkels beter worden geleid en er rust in de hersenen ontstaat. We zien dat het bij velen helpt tegen overprikkeling. U kunt het een kans geven om te kijken of dit voor u helpt.

  1. Hallo Matthijs,
   Dit wordt door sommige mensen inderdaad gedaan zodat zij ook de kalmerende effecten van LTO3 in de avond optimaal ervaren. Dit kan ook bijdragen aan een betere slaap.

 14. Goedendag, ik slik de klassieke antidepressiva nl. Nortriptyline en Lamotrigine. Kan dit samen met de LTO3? Alvast bedankt voor uw reactie.

  1. hallo ,
   mag een kind van 9 jaar a 38 kg ook 3 pillen ? of is dat teveel ? De 2 pillen ( in de ochtend )nemen af qua effect heb ik het idee. groet Aline

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *